Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Into the Woods: Johnny Depp i Meryl Streep u zajedničkom projektu?

28.04.2013. Lucija TošićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Izgleda kako će ponovno, nakon četvrtog dijela Pirata s Kariba, doći do udruživanja snaga poznatog holivudskog redatelja Roba Marshalla (Annie, Chicago, Nine) i Johnnyja Deppa. Naime, radi se o filmskoj adaptaciji broadwayskog mjuzikla, Into the Woods, za čiji je veliki uspjeh zaslužan Stephen Sondheim. Marshall je izjavio kako u ovom filmu, osim Deppa, koji je svoje glasovne sposobnosti već dokazao ulogom Sweeneya Todda, želi i trostruku oskarovku, Meryl Streep. Kao majstor zvuka najavljen je David Krane koji je s Marshallom već radio na dva glazbena projekta, Chicagu i Nineu.

Napomenimo, film je dan u ruke Disneyu, što bi u ovom slučaju trebala biti dobra stvar s obzirom na sadržaj prema kojem priča prati seoskog pekara (Depp) i njegovu ženu koji odlaze na put u šumu kako bi pronašli vješticu (Streep) za koju smatraju da ih je proklela i onemogućila im da imaju djecu. Na svom putovanju nailaze na brojne poznate likove iz bajki, Matovilku, Pepeljugu, Crvenkapicu i mnoge druge drage nam princeze, kraljice i junake. Kad bi Tim Burton režirao ovaj film i prije izlaska u kina otprilike bismo mogli naslutiti kako će izgledati, međutim, s režiserskom palicom u rukama Roba Marshalla, treba samo sjesti, pričekati i nadati se najboljem.

(Visited 140 times, 2 visits today)

Komentari