Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Film

Into the Woods: Johnny Depp i Meryl Streep u zajedničkom projektu?

28.04.2013. Lucija Tošić
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Izgleda kako će ponovno, nakon četvrtog dijela Pirata s Kariba, doći do udruživanja snaga poznatog holivudskog redatelja Roba Marshalla (Annie, Chicago, Nine) i Johnnyja Deppa. Naime, radi se o filmskoj adaptaciji broadwayskog mjuzikla, Into the Woods, za čiji je veliki uspjeh zaslužan Stephen Sondheim. Marshall je izjavio kako u ovom filmu, osim Deppa, koji je svoje glasovne sposobnosti već dokazao ulogom Sweeneya Todda, želi i trostruku oskarovku, Meryl Streep. Kao majstor zvuka najavljen je David Krane koji je s Marshallom već radio na dva glazbena projekta, Chicagu i Nineu.

Napomenimo, film je dan u ruke Disneyu, što bi u ovom slučaju trebala biti dobra stvar s obzirom na sadržaj prema kojem priča prati seoskog pekara (Depp) i njegovu ženu koji odlaze na put u šumu kako bi pronašli vješticu (Streep) za koju smatraju da ih je proklela i onemogućila im da imaju djecu. Na svom putovanju nailaze na brojne poznate likove iz bajki, Matovilku, Pepeljugu, Crvenkapicu i mnoge druge drage nam princeze, kraljice i junake. Kad bi Tim Burton režirao ovaj film i prije izlaska u kina otprilike bismo mogli naslutiti kako će izgledati, međutim, s režiserskom palicom u rukama Roba Marshalla, treba samo sjesti, pričekati i nadati se najboljem.

(Visited 123 times, 1 visits today)

Komentari