Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Film

Into the Woods: Johnny Depp i Meryl Streep u zajedničkom projektu?

28.04.2013. Lucija Tošić
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Izgleda kako će ponovno, nakon četvrtog dijela Pirata s Kariba, doći do udruživanja snaga poznatog holivudskog redatelja Roba Marshalla (Annie, Chicago, Nine) i Johnnyja Deppa. Naime, radi se o filmskoj adaptaciji broadwayskog mjuzikla, Into the Woods, za čiji je veliki uspjeh zaslužan Stephen Sondheim. Marshall je izjavio kako u ovom filmu, osim Deppa, koji je svoje glasovne sposobnosti već dokazao ulogom Sweeneya Todda, želi i trostruku oskarovku, Meryl Streep. Kao majstor zvuka najavljen je David Krane koji je s Marshallom već radio na dva glazbena projekta, Chicagu i Nineu.

Napomenimo, film je dan u ruke Disneyu, što bi u ovom slučaju trebala biti dobra stvar s obzirom na sadržaj prema kojem priča prati seoskog pekara (Depp) i njegovu ženu koji odlaze na put u šumu kako bi pronašli vješticu (Streep) za koju smatraju da ih je proklela i onemogućila im da imaju djecu. Na svom putovanju nailaze na brojne poznate likove iz bajki, Matovilku, Pepeljugu, Crvenkapicu i mnoge druge drage nam princeze, kraljice i junake. Kad bi Tim Burton režirao ovaj film i prije izlaska u kina otprilike bismo mogli naslutiti kako će izgledati, međutim, s režiserskom palicom u rukama Roba Marshalla, treba samo sjesti, pričekati i nadati se najboljem.

(Visited 120 times, 1 visits today)

Komentari