Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Film

Irrational Man: Woody Allen, Sony Pictures i zanimljivi glumci

31.01.2015. Petra Plivelić
Foto: pinterest.com/paolalmeida

Foto: pinterest.com/paolalmeida

Nedavno smo vas obavijestili o još neimenovanoj seriji najavljenoj za 2016. godinu koja je plod suradnje glumca, scenarista i redatelja Woodyja Allena i kompanije Amazon Studios. No dok to ne stigne, ove godine moći ćemo se zabaviti Woodyjevim filmom Irrational Man.

Film Irrational Man je u post-produkciji, a Sony Pictures Classics polaže na njega sva prava. Time je ovo čak osma suradnja redatelja Allena i Sony Picturesa. Kako prenose strani mediji, i sam Allen je komentirao suradnju: „Sony Classics i ja imamo dobar radni odnos. Sviđa mi se njihov način rada s mojim filmovima … vrlo poseban, vrlo elegantan i uvijek se nadam da će moji filmovi zadovoljiti njihova očekivanja“. Istovremeno, iz Sony Pictures Classicsa su dodali: „Novi film Woodyja Allena Irrational Man je njegov najnoviji godišnji dar svim kinoposjetiocima, svjež je i očaravajući, kao i uvijek“.

Foto: pinterest.com/jesslh81, Foto: pinterest.com/darienparmenter, pinterest.com/lmorey922 i pinterest.com/aliraheem191181

Foto: pinterest.com/jesslh81, pinterest.com/darienparmenter, pinterest.com/lmorey922 i pinterest.com/aliraheem191181

Također, iz medija saznajemo da su u glumačku postavu filma uključeni Jamie Blackley (If I Stay, The Fifth Estate), Joaquin Phoenix (Inherent Vice, Her), Parker Posey (Ned Rifle, Grace of Monaco) i Emma Stone (Birdman, Magic in the Moonlight). Prema glasinama, u filmu Irrational Man radnja se odvija oko sveučilišnog profesora, kojeg će utjeloviti Phoenix i njegove učenice, koju glumi Stone. Oni se zajedno upuštaju u smrtonosnu avanturu. Očito, Emma Stone je nova Allenova muza. Ona je glumila i u njegovom zadnjem filmu Magic in the Moonlight, a sada joj se smiješi nova glavna uloga.

Foto: pinterest.com/ccherrone

Foto: pinterest.com/ccherrone

Još se ne zna točan datum premijere filma Irrational Man, no pogledamo li prijašnje suradnje možemo zaključiti da Sony Pictures voli objavljivati Allenove filmove u proljeće ili ljeto.

Komentari