Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Film

Drugi trailer pete sezone Igre prijestolja ugledao svjetlo dana

12.03.2015. Krešimir Bobaš
Foto: www.facebook.com/gameofthrones

Foto: www.facebook.com/gameofthrones

Već je prošao popriličan broj mjeseci od prikazivanja posljednje epizode četvrte sezone iznimno popularne serije Igra prijestolja. HBO-ova uspješnica time je ujedno doživjela i najgledanije finale neke od svojih sezona, a može se pretpostaviti kako pomama za novim epizodama, čije će emitiranje započeti za mjesec dana – točnije 12. travnja – neće splasnuti.

U traileru, objavljenom prije nekoliko dana na službenom YouTube kanalu serije, vide se akcijom napunjene scene koje prate radnju iz trećeg dijela književnog serijala Pjesme Leda i Vatre (svima već poznatog pisca Georgea R. R. Martina), Oluje mačeva, kao i pojedinih dijelova četvrtog, Gozbe vrana. Gledatelji će moći vidjeti svoje omiljene likove i lokacije, Daenerys Targaryen i Sansu Stark, Cersei i Tyriona Lannistera, Sedam kraljevina, Oštrozimlje i Kraljev grudobran. Jedini od likova koji se neće pojaviti u četvrtoj sezoni je Bran Stark, brat Aryje i Sanse, koji je u knjigama (zbog podijeljenosti vremena i mjesta radnje) na uznapredovalom položaju, što ne odgovara pravocrtnom prikazivanju za koje se odlučio tim okupljen oko snimanja i produkcije serije.

Što još možete očekivati u nadolazećoj sezoni jedne od najgledanijih serija današnjice – uz nekima možda i poznata mjesta naših priobalnih gradova, na kojima se serija između ostalog i snima – možete vidjeti u traileru koji donosimo u nastavku.

(Visited 170 times, 1 visits today)

Komentari