Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Film

Drugi trailer pete sezone Igre prijestolja ugledao svjetlo dana

12.03.2015. Krešimir Bobaš
Foto: www.facebook.com/gameofthrones

Foto: www.facebook.com/gameofthrones

Već je prošao popriličan broj mjeseci od prikazivanja posljednje epizode četvrte sezone iznimno popularne serije Igra prijestolja. HBO-ova uspješnica time je ujedno doživjela i najgledanije finale neke od svojih sezona, a može se pretpostaviti kako pomama za novim epizodama, čije će emitiranje započeti za mjesec dana – točnije 12. travnja – neće splasnuti.

U traileru, objavljenom prije nekoliko dana na službenom YouTube kanalu serije, vide se akcijom napunjene scene koje prate radnju iz trećeg dijela književnog serijala Pjesme Leda i Vatre (svima već poznatog pisca Georgea R. R. Martina), Oluje mačeva, kao i pojedinih dijelova četvrtog, Gozbe vrana. Gledatelji će moći vidjeti svoje omiljene likove i lokacije, Daenerys Targaryen i Sansu Stark, Cersei i Tyriona Lannistera, Sedam kraljevina, Oštrozimlje i Kraljev grudobran. Jedini od likova koji se neće pojaviti u četvrtoj sezoni je Bran Stark, brat Aryje i Sanse, koji je u knjigama (zbog podijeljenosti vremena i mjesta radnje) na uznapredovalom položaju, što ne odgovara pravocrtnom prikazivanju za koje se odlučio tim okupljen oko snimanja i produkcije serije.

Što još možete očekivati u nadolazećoj sezoni jedne od najgledanijih serija današnjice – uz nekima možda i poznata mjesta naših priobalnih gradova, na kojima se serija između ostalog i snima – možete vidjeti u traileru koji donosimo u nastavku.

(Visited 175 times, 1 visits today)

Komentari