Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Film

Izašao trailer novoga filma braće Coen!

25.01.2013. Inja Drače

insideIzašao je prvi trailer novoga filma braće Joela i Ethana Coena koji prati životne zgode i nedaće folk kantautora na njujorškoj sceni tijekom šezdesetih godina prošloga stoljeća. Coeni su napisali scenarij za film i režirali ga.  Priču su bazirali na memoarima The Mayor of MacDougal Street glazbenika Davea Van Ronka koji je bio jedna od najvažnijih osoba u oživljavanju američke akustične folk glazbe.

U filmu glume Carey Mulligan (Never let me go, An Education), Oscar Isaac (Body Of Lies, Drive), Adam Driver (serija Girls) i Justin Timberlake.

Inside Llewyn Davis je prvi film braće Coen nakon The True Grita te bi trebao doći u kina u veljači, zbog čega bi mogao proći nezapaženo u tornadu oskarovskog mjeseca, iako redatelji mogu računati na svoje jako ime koje uvijek pobuđuje pažnju i zanimanje.

Djelić filma koji ćemo imati priliku uskoro vidjeti, pogledajte ispod.

(Visited 42 times, 1 visits today)

Komentari