Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Izašao trailer novoga filma braće Coen!

25.01.2013. Inja DračeVrijeme čitanja: 1 minuta

insideIzašao je prvi trailer novoga filma braće Joela i Ethana Coena koji prati životne zgode i nedaće folk kantautora na njujorškoj sceni tijekom šezdesetih godina prošloga stoljeća. Coeni su napisali scenarij za film i režirali ga.  Priču su bazirali na memoarima The Mayor of MacDougal Street glazbenika Davea Van Ronka koji je bio jedna od najvažnijih osoba u oživljavanju američke akustične folk glazbe.

U filmu glume Carey Mulligan (Never let me go, An Education), Oscar Isaac (Body Of Lies, Drive), Adam Driver (serija Girls) i Justin Timberlake.

Inside Llewyn Davis je prvi film braće Coen nakon The True Grita te bi trebao doći u kina u veljači, zbog čega bi mogao proći nezapaženo u tornadu oskarovskog mjeseca, iako redatelji mogu računati na svoje jako ime koje uvijek pobuđuje pažnju i zanimanje.

Djelić filma koji ćemo imati priliku uskoro vidjeti, pogledajte ispod.

(Visited 57 times, 1 visits today)

Komentari