Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Film

Izašao trailer novoga filma braće Coen!

25.01.2013. Inja Drače

insideIzašao je prvi trailer novoga filma braće Joela i Ethana Coena koji prati životne zgode i nedaće folk kantautora na njujorškoj sceni tijekom šezdesetih godina prošloga stoljeća. Coeni su napisali scenarij za film i režirali ga.  Priču su bazirali na memoarima The Mayor of MacDougal Street glazbenika Davea Van Ronka koji je bio jedna od najvažnijih osoba u oživljavanju američke akustične folk glazbe.

U filmu glume Carey Mulligan (Never let me go, An Education), Oscar Isaac (Body Of Lies, Drive), Adam Driver (serija Girls) i Justin Timberlake.

Inside Llewyn Davis je prvi film braće Coen nakon The True Grita te bi trebao doći u kina u veljači, zbog čega bi mogao proći nezapaženo u tornadu oskarovskog mjeseca, iako redatelji mogu računati na svoje jako ime koje uvijek pobuđuje pažnju i zanimanje.

Djelić filma koji ćemo imati priliku uskoro vidjeti, pogledajte ispod.

(Visited 37 times, 1 visits today)

Komentari