Istaknuto
20.03.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi glasanjem odaberite svog favorita.

18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U veljači su nam kroz player prolazili Šumovi protiv Valova, Paul The Walrus, Stephany Stefan, Crvi, Akademija, Die Zoone, S kim ja radim i Kojoti.

Glazba

Izvještaj – Jeff Mils: The Wizard oduševio zagrebačke rejvere

31.03.2013. Paula OsojnikVrijeme čitanja: 2 minute
Foto: facebook

Foto: facebook

Uskrs je vjernicima i onima malo manje pobožnima vrijeme za jaja, šunku ili misu, no pravi partijaneri su Uskrs dočekali na malo drugačiji način. Američki dj Jeff Mills, sinoć je svojim tehno hitovima zapalio zagrebačku publiku i još jednom opravdao nadimak The Wizard. Neumorni Mills je mnogobrojnu publiku zagrijavao do ranih jutarnjih sati, a oni najizdržljiviji su skupa s njim dočeli i 8 ujutro, kada je nastup i službeno završio.

Wizard je za dj pult došao oko 2 sata ujutro, a prije njega su publiku željnu dobre zabave i glazbe zagrijavali  hrvatski dj-i Petar Dundov, Ivan Komlinović, Zero i Pete Dux. Atmosfera je u paviljonu 10 bila i više nego uzavrela te je Mills još jednom pokazao kako priređuje, u pravom smislu riječi, nezaboravne partije.

Glazbeni izričaj detroidskog  čarobnjaka sinoć je bio žestok a publika neumorna.  Prednjačili su elektronski i zvukovi intenzivnog basa, skupa s neobičnim izvrtanjima glazbene palete tehno glazbe. U kombinaciji s iznimnim light showom, Millsove su pjesme doista sve prisutne uvukle u taj poseban pretinac partijanerske glazbe.  U usporedbi s ostalim izvođačima ovog žanra, teško je ne izdvojiti Millsa koji svoj  izniman talent širi već godinama, a neumorni  i brojni rejveri su mu potvrda fenomenalnosti. Osim već poznatih pjesama, Mills je publici kroz gotovo 6 sati miksanja pružio još jedan set za pamćenje, pun specifičnih zvukova,  uvijanja, prijelaza i gromovitog basa istinske ‘tehnjave’.

Svima onima koji nisu bili te sreće da budu tamo može samo biti žao jer je Jeff Mills svojim impresivnim miksanjem ovogodišnji Uskrs obilježio kao apsolutno partijanerski.

(Visited 61 times, 1 visits today)

Komentari