Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Film

Jack Reynor zamijenit će Shiu LeBeoufa u novom nastavku Transformersa!

09.01.2013. Laura Sinovčić
foto: firstshowing.net

foto: firstshowing.net

Upravo sam angažirao odličnog novog glumca za film Transformers 4, koji će biti suprotstavljen Marku Wahlbergu. Jack Reynor, irski dečko koji je došao u Ameriku s 30 dolara u džepu. Prilično ludo. Ozbiljno, tko to radi? Inače sam ga uočio u izvrsnom irskom filmu „What Richard Did“.  Ovaj mali je pravi ulov.
Transformers 4, nije oživljavanje, kako se pisalo po internetu u posljednje vrijeme. Ovaj film se odvija točno četiri godine nakon rata u Chicagu. Priča čini vrlo prirodnu tranziciju, i razlog je to zašto imamo cijeli novi cast. Ovaj nastavak, Transformers 4, potpuno je različiti od posljednja tri. Ukrcati ćemo se na novu trilogiju.”, napisao je Michael Bay na svojem blogu.
Punom parom se radi na novom nastavku mega popularne franšize Transformers, koji u kina diljem svijeta pa tako i u Hrvatsku stiže slijedeće godine. Reynor ima veliku zadaću oduševiti svoju novu publiku budući da je Shia LaBeouf obilježio Transformerse svojom glumom. U novoj glumačkoj postavi već je potvrđen Mark Wahlberg te detalji priče koji su nam poznati su vrijeme radnje – četiri godine nakon devastacije Chicaga.

>> Transformers 4 – noviglumci, novi logo, novo razočaranje za kritičare?

Budući da će se novi Transformersi uvelike razlikovati od prijašnjih, redatelj je naglasio kako se možemo pripremiti za novu trilogiju. Dakle, možemo očekivati i još dva nastavka nakon ovoga, iako navodno nakon ovoga filma završava Bayjova povijest sa Transformersima!

(Visited 93 times, 1 visits today)

Komentari