Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Film

Hobit već sada premašuje troškove trilogije Gospodara prstenova

05.10.2013. Nela Baričević
Foto: www.facebook.com/TheHobbitMovie

Foto: www.facebook.com/TheHobbitMovie

Nekoliko dana od dolaska drugog trailera za The Hobbit: The Desolation of Smaug, potvrđeno je kako je nakon 266 dana snimanja i dvije godine post – produkcije na Hobitovu trilogiju potrošeno preko pola milijarde $.

Prema financijskim izvješćima koja stižu s Novog Zelanda trenutni potrošeni iznos je 561 milijun $. S obzirom na to da je na cjelokupnu trilogiju Gospodara prstenova potrošeno 281 milijun $, očito je kako je Hobit već u ovoj fazi gotovo dvostruko premašio navedeni iznos. Međutim, porast troškova ne bi trebao toliko čuditi uzmemo li u obzir neprestano povećanje cijena produkcije koje se javlja s novom tehnologijom te nebrojene kostime, oružja i šminku. Kako bilo, nadamo se da će Hobit ispuniti očekivanja publike i opravdati uložena sredstva.

(Visited 79 times, 1 visits today)

Komentari