Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Hobit već sada premašuje troškove trilogije Gospodara prstenova

05.10.2013. Nela BaričevićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: www.facebook.com/TheHobbitMovie

Foto: www.facebook.com/TheHobbitMovie

Nekoliko dana od dolaska drugog trailera za The Hobbit: The Desolation of Smaug, potvrđeno je kako je nakon 266 dana snimanja i dvije godine post – produkcije na Hobitovu trilogiju potrošeno preko pola milijarde $.

Prema financijskim izvješćima koja stižu s Novog Zelanda trenutni potrošeni iznos je 561 milijun $. S obzirom na to da je na cjelokupnu trilogiju Gospodara prstenova potrošeno 281 milijun $, očito je kako je Hobit već u ovoj fazi gotovo dvostruko premašio navedeni iznos. Međutim, porast troškova ne bi trebao toliko čuditi uzmemo li u obzir neprestano povećanje cijena produkcije koje se javlja s novom tehnologijom te nebrojene kostime, oružja i šminku. Kako bilo, nadamo se da će Hobit ispuniti očekivanja publike i opravdati uložena sredstva.

(Visited 96 times, 2 visits today)

Komentari