Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Film

Hobit već sada premašuje troškove trilogije Gospodara prstenova

05.10.2013. Nela Baričević
Foto: www.facebook.com/TheHobbitMovie

Foto: www.facebook.com/TheHobbitMovie

Nekoliko dana od dolaska drugog trailera za The Hobbit: The Desolation of Smaug, potvrđeno je kako je nakon 266 dana snimanja i dvije godine post – produkcije na Hobitovu trilogiju potrošeno preko pola milijarde $.

Prema financijskim izvješćima koja stižu s Novog Zelanda trenutni potrošeni iznos je 561 milijun $. S obzirom na to da je na cjelokupnu trilogiju Gospodara prstenova potrošeno 281 milijun $, očito je kako je Hobit već u ovoj fazi gotovo dvostruko premašio navedeni iznos. Međutim, porast troškova ne bi trebao toliko čuditi uzmemo li u obzir neprestano povećanje cijena produkcije koje se javlja s novom tehnologijom te nebrojene kostime, oružja i šminku. Kako bilo, nadamo se da će Hobit ispuniti očekivanja publike i opravdati uložena sredstva.

(Visited 74 times, 1 visits today)

Komentari