Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Film

Jane Got a Gun napokon s kompletnom glumačkom postavom: Noah Emmerich prihvatio ulogu!

14.04.2013. Ivana Belošević
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Nakon čitavog niza izmjena uloga, čini se da je Gavin O’Connor napokon zadovoljan glumačkom postavom za svoj film. Naime i posljednji lik filma dobio je lice, a radi se o Noahu Emmerichu (Warrior, Super 8, The Truman Show) koji će utjeloviti lik supruga protagonistice – Natalie Portman. Kako bismo shvatili velik značaj Emmerichovog pristanka na ulogu, podsjetit ćemo na dosadašnje probleme koji su snašli ovaj vestenr.

Radnja je smještena u Divlji Zapad, gdje protagonistica pokušava spasiti svog supruga od osvetničke ruke bande, tražeći pritom pomoć bivšeg ljubavnika. Scenarij je već bio napisan kada je producent Lynne Remsey zamijenjen Gavinom O’Connerom. „Nema veze“, pomislili su mnogi. Natalie Portman, Michael Fassbender i Jude Law i dalje su dio filma. No isti „mnogi“ bili su u krivu. Natalie je, doduše, potvrdila ulogu no Michael Fassbender koji je trebao utjeloviti lik Natalinog bivšeg, ispao je iz igre. Zbog toga je Joel Edgerton (Warrior) koji je originalno trebao glumiti vođu bande, došao na Fassbenderovo mjesto. Nakon toga je i Jude Law odustao od uloge, što je otvorilo vrata Bradleyju Cooperu za ulogu vođe bande. Sada je nedostajao jedino glumac za ulogu supruga i nakon dugog traženja, uskočio je Noah Emmerich.

Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Razlog zbog kojeg su mnogi odbili ulogu supruga, možda je upravo taj što je uloga mala. Ipak, ako će sam vestenr biti toliko dinamičan kao postupak odabira glumaca, čeka nas prilično zanimljiv film, a činjenica da ćemo gledati Natalie Portman u filmu redatelja Warriora, nimalo ne obeshrabruje. Jane Got a Gun trebao bi izaći sljedeće godine.

(Visited 40 times, 1 visits today)

Komentari