Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Janelle Monae na novom albumu ugostit će Princea i Miguela!

09.06.2013. Monika SavićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: janellemonae_facebook.com/janellemonae.jpg

Foto: janellemonae_facebook.com/janellemonae.jpg

Nakon što smo čuli Erykah Badu na pjesmi Q.U.E.E.N, vodećem singlu za novi album Janelle Monae pod nazivom ”The Electric Lady”, glasine kažu da će na albumu gostovati Prince i Miguel. ”Mi smo super prijatelji i on mi je mentor. Prekrasna je stvar imati prijatelja, nekoga tko brine o tvojoj karijeri i želi da pomičeš granice i uspiješ.” izjavila je Monae za glazbenu ikonu – Princea. Pjevačica nije željela otkriti detalje o njihovoj suradnji pa tako niti naziv pjesme, ali je poznato da će duet s Miguelom nositi ime Primetime. Izlazak albuma ”The Electric Lady” predviđen je za rujan.

(Visited 55 times, 1 visits today)

Komentari