Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

Janelle Monae na novom albumu ugostit će Princea i Miguela!

09.06.2013. Monika Savić
Foto: janellemonae_facebook.com/janellemonae.jpg

Foto: janellemonae_facebook.com/janellemonae.jpg

Nakon što smo čuli Erykah Badu na pjesmi Q.U.E.E.N, vodećem singlu za novi album Janelle Monae pod nazivom ”The Electric Lady”, glasine kažu da će na albumu gostovati Prince i Miguel. ”Mi smo super prijatelji i on mi je mentor. Prekrasna je stvar imati prijatelja, nekoga tko brine o tvojoj karijeri i želi da pomičeš granice i uspiješ.” izjavila je Monae za glazbenu ikonu – Princea. Pjevačica nije željela otkriti detalje o njihovoj suradnji pa tako niti naziv pjesme, ali je poznato da će duet s Miguelom nositi ime Primetime. Izlazak albuma ”The Electric Lady” predviđen je za rujan.

(Visited 44 times, 1 visits today)

Komentari