Istaknuto
14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

10.06.2018.

Uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a nekoliko dana nakon presude Zdravku Mamiću, pjesma "Nogomet" Pips, Chips & Videoclipsa ponovno postaje iznimno aktualan društveni komentar. Kako je Ripper 1998. u žar zbivanja smjestio u suštini antinogometnu pjesmu, to se ne susreće često.

Glazba

Janelle Monae na novom albumu ugostit će Princea i Miguela!

09.06.2013. Monika Savić
Foto: janellemonae_facebook.com/janellemonae.jpg

Foto: janellemonae_facebook.com/janellemonae.jpg

Nakon što smo čuli Erykah Badu na pjesmi Q.U.E.E.N, vodećem singlu za novi album Janelle Monae pod nazivom ”The Electric Lady”, glasine kažu da će na albumu gostovati Prince i Miguel. ”Mi smo super prijatelji i on mi je mentor. Prekrasna je stvar imati prijatelja, nekoga tko brine o tvojoj karijeri i želi da pomičeš granice i uspiješ.” izjavila je Monae za glazbenu ikonu – Princea. Pjevačica nije željela otkriti detalje o njihovoj suradnji pa tako niti naziv pjesme, ali je poznato da će duet s Miguelom nositi ime Primetime. Izlazak albuma ”The Electric Lady” predviđen je za rujan.

(Visited 37 times, 1 visits today)

Komentari