Istaknuto
10.10.2018.

Ziherova rubrika glazbenih noviteta ažurirana je, a i mi smo ažurni svake srijede u pregledu aktualnih singlova i videospotova. Od ove srijede ti odlučuješ koja nova stvar je top, a koja flop.

09.10.2018.

Jedna od ove tri napete knjige može biti vaša!

Film

Jesse Eisenberg kao Lex Luthor u novom Man of Steelu

01.02.2014. Inja Drače
Foto:Facebook.com/jeisenbergfanpage

Foto:Facebook.com/jeisenbergfanpage

Warner Bros je odabrao Jessea Eisenberga za ulogu jednog od najpoznatijih stripovskih zlikovaca, Lexa Luthora. Pojavit će se u nastavku Man of Steela kao Supermanov neprijatelj kojemu će dodatne probleme uzrokovati Batman. Supermana će tumačiti Henry Cavill kao i u prvome dijelu, a Batmana Ben Affleck što je prije nekoliko mjeseci privuklo nevjerojatnu pažnju.

Odabirom Eisenberga su zaustavili glasine o mogućim glumcima koje su uključivale Bryana Cranstona, Denzela Washingtona, Idrisa Elbu, Marka Stronga i Joaquina Phoenixa. Eisenberg je najpoznatiji po ulozi Marka Zuckerberga, osnivača Facebooka u filmu The Social Network, a glumio je i u To Rome With Love redatelja Woodyja Allena i nekoliko uspješnijih filmskih ostvarenja.

Osim Eisenberga, najavljen je Jeremy Irons u ulozi Batmanovog vjernog batlera Alfreda. Ironsa možete pratiti u uspješnoj televizijskoj seriji Borgije koja se trenutno emitira na malim ekranima.

Ostatak najavljene glumačke postave čine Amy Adams (Lois Lane), Gal Gadot (Wonder Woman), Diane Lane (Martha Kent) i Laurence Fishburne (Perry White). Uz takva imena budžet će sigurno posložiti impresivan broj znamenki, što producentsku ekipu vjerojatno ne zamara, jer je prvi dio zaradio preko 630 milijuna dolara.

Film je najavljen na prošlogodišnjem Comic- Conu u sedmom mjesecu, a trebao bi se pojaviti u kinima 2016. Trebao je izaći 2015., ali je odgođen zbog potpune realizacije njihove vizije, po riječima filmaša.

(Visited 50 times, 1 visits today)

Komentari