Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Jinx Vikend – Dva ekskluzivna koncerta u SAX-u

21.02.2015. Lucija JakelićVrijeme čitanja: 1 minuta
foto: facebook.com/jinxzagreb

foto: facebook.com/jinxzagreb

Nakon niza uspješnih koncerata po Sloveniji i Hrvatskoj, od kojih su posljednji onaj na Pozitivnom koncertu i u trsatskoj Dvorani mladosti, dobri stari Jinxi zasvirat će ponovo. Obilježivši jubilarku i punih dvadeset godina prošle godine, bend nije uzeo godišnji nego je pripremio ne jedan, već dva ekskluzivna koncerta koja će se održati u već poznatom kreativnom outletu u Palmotićevoj – Sax klubu. 

U petak i subotu, 27. i 28. veljače fanovi će imati priliku vidjeti energični retro pop bend u prostorno (ali ne i glazbeno) manjem i intimnijem okružju. S početkom u 23:00 sata, Jaya i bend zaorit će stare hitove poput Tamo gdje je sve po mom, Na Zapadu, Smijem se, Da smo se voljeli manje, ali i prošuškati informacije o novom kreativnom procesu u kojem se trenutno nalaze. Kako kažu, intenzivno rade na novim pjesmama i pripremaju još koncerata.

Bye Bye Bye Baby Bye, Ljeto, Ruke, Toliko suza za tako malo sna i ostali popom protkani hitovi garancija su za dobar provod i pravu glazbeni plesnjak koja vas očekuje sljedeći vikend. Ulaznice se mogu naći u pretprodaji po cijeni od 70 kn, odnosno 90 kn na dan koncerta, a mogu se kupiti na blagajni kluba. Oni sljedeći vikend pucaju pozitivu na pozornici Saxa, a vi?

(Visited 107 times, 1 visits today)

Komentari