Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

Jinx Vikend – Dva ekskluzivna koncerta u SAX-u

21.02.2015. Lucija Jakelić
foto: facebook.com/jinxzagreb

foto: facebook.com/jinxzagreb

Nakon niza uspješnih koncerata po Sloveniji i Hrvatskoj, od kojih su posljednji onaj na Pozitivnom koncertu i u trsatskoj Dvorani mladosti, dobri stari Jinxi zasvirat će ponovo. Obilježivši jubilarku i punih dvadeset godina prošle godine, bend nije uzeo godišnji nego je pripremio ne jedan, već dva ekskluzivna koncerta koja će se održati u već poznatom kreativnom outletu u Palmotićevoj – Sax klubu. 

U petak i subotu, 27. i 28. veljače fanovi će imati priliku vidjeti energični retro pop bend u prostorno (ali ne i glazbeno) manjem i intimnijem okružju. S početkom u 23:00 sata, Jaya i bend zaorit će stare hitove poput Tamo gdje je sve po mom, Na Zapadu, Smijem se, Da smo se voljeli manje, ali i prošuškati informacije o novom kreativnom procesu u kojem se trenutno nalaze. Kako kažu, intenzivno rade na novim pjesmama i pripremaju još koncerata.

Bye Bye Bye Baby Bye, Ljeto, Ruke, Toliko suza za tako malo sna i ostali popom protkani hitovi garancija su za dobar provod i pravu glazbeni plesnjak koja vas očekuje sljedeći vikend. Ulaznice se mogu naći u pretprodaji po cijeni od 70 kn, odnosno 90 kn na dan koncerta, a mogu se kupiti na blagajni kluba. Oni sljedeći vikend pucaju pozitivu na pozornici Saxa, a vi?

(Visited 101 times, 1 visits today)

Komentari