Istaknuto
20.06.2018.

Kolektiv emge prošle se godine na 14. Velesajmu kulture bavio pitanjem revitalizacije i prenamjene prostora zagrebačkih kinodvorana, u sklopu čega je nastala izložba "Kino 041 – pogled na prošlost i sadašnjost zagrebačkih kinodvorana". Izložba je ponovno postavljena na ovogodišnjem Design Districtu, što je bio povod za razgovor s Tenom Bakšaj, jednom od članica kolektiva.

14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Glazba

Jinx Vikend – Dva ekskluzivna koncerta u SAX-u

21.02.2015. Lucija Jakelić
foto: facebook.com/jinxzagreb

foto: facebook.com/jinxzagreb

Nakon niza uspješnih koncerata po Sloveniji i Hrvatskoj, od kojih su posljednji onaj na Pozitivnom koncertu i u trsatskoj Dvorani mladosti, dobri stari Jinxi zasvirat će ponovo. Obilježivši jubilarku i punih dvadeset godina prošle godine, bend nije uzeo godišnji nego je pripremio ne jedan, već dva ekskluzivna koncerta koja će se održati u već poznatom kreativnom outletu u Palmotićevoj – Sax klubu. 

U petak i subotu, 27. i 28. veljače fanovi će imati priliku vidjeti energični retro pop bend u prostorno (ali ne i glazbeno) manjem i intimnijem okružju. S početkom u 23:00 sata, Jaya i bend zaorit će stare hitove poput Tamo gdje je sve po mom, Na Zapadu, Smijem se, Da smo se voljeli manje, ali i prošuškati informacije o novom kreativnom procesu u kojem se trenutno nalaze. Kako kažu, intenzivno rade na novim pjesmama i pripremaju još koncerata.

Bye Bye Bye Baby Bye, Ljeto, Ruke, Toliko suza za tako malo sna i ostali popom protkani hitovi garancija su za dobar provod i pravu glazbeni plesnjak koja vas očekuje sljedeći vikend. Ulaznice se mogu naći u pretprodaji po cijeni od 70 kn, odnosno 90 kn na dan koncerta, a mogu se kupiti na blagajni kluba. Oni sljedeći vikend pucaju pozitivu na pozornici Saxa, a vi?

(Visited 96 times, 1 visits today)

Komentari