Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

JLS: Bend s najviše odrađenih koncerata!

19.01.2013. Monika SavićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Udruga kompozitora, tekstopisaca i glazbenih izdavača, PRS For Music, objavila je listu glazbenika koji su uložili najviše truda kroz prošlu godinu, točnije koji su odradili najviše koncerata u kojima su bili glavni izvođač/i. Tako se drugu godinu uzastopce na prvom mjestu našao bend JLS.

”2012. bila je odlična i puno nam znači što je tako velik broj naših fanova imao priliku vidjeti nas uživo na nastupima. Hvala još jednom za podršku i nadamo se da ćemo u 2013. biti još bolji.”, izjavili su članovi benda. JLS je tako prošle godine odradio 34 koncerta, Westlife se našao na drugom mjestu s odsvirana 34 koncerta, Steps (25) treće, a Olly Murs (21) i Florence And The Machine (17) zauzeli su četvrto i peto mjesto.

JLS je u studenom prošle godine izdao album ”Evolution”.

 

(Visited 84 times, 2 visits today)

Komentari