Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Glazba

JLS: Bend s najviše odrađenih koncerata!

19.01.2013. Monika Savić
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Udruga kompozitora, tekstopisaca i glazbenih izdavača, PRS For Music, objavila je listu glazbenika koji su uložili najviše truda kroz prošlu godinu, točnije koji su odradili najviše koncerata u kojima su bili glavni izvođač/i. Tako se drugu godinu uzastopce na prvom mjestu našao bend JLS.

”2012. bila je odlična i puno nam znači što je tako velik broj naših fanova imao priliku vidjeti nas uživo na nastupima. Hvala još jednom za podršku i nadamo se da ćemo u 2013. biti još bolji.”, izjavili su članovi benda. JLS je tako prošle godine odradio 34 koncerta, Westlife se našao na drugom mjestu s odsvirana 34 koncerta, Steps (25) treće, a Olly Murs (21) i Florence And The Machine (17) zauzeli su četvrto i peto mjesto.

JLS je u studenom prošle godine izdao album ”Evolution”.

 

(Visited 69 times, 1 visits today)

Komentari