Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Film

JOBS dobio novi trailer

22.06.2013. Nikola ŠimićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Facebook.com / Steve Jobs, fotomontaža Ziher.hr

Foto: Facebook.com / Steve Jobs, fotomontaža Ziher.hr

Film koji stiže u kina u kolovozu dobio je novi i duži trailer koji će vas možda čak dovoljno zainteresirati da ga i zapravo otiđete pogledati. Kronologija života vizionara 20. stoljeća, Stevea Jobsa, suočena je od same najave snimanja s velikim sumnjama, a najveći razlog tomu je i činjenica da će Jobsa u filmu glumiti Ashton Kutcher, za kojega teško možemo reći da je stvorio ime u ozbiljnim ulogama. Ali unatoč sumnjama i kontroverzijama koje je njegov izbor za glavnu ulogu donio, možda je najbolje dočekati film bez predrasuda pa nas JOBS  (a i Kutcher) možda iznenadi. Do tada, pogledajte trailer.

(Visited 44 times, 3 visits today)

Komentari