Istaknuto
20.06.2018.

Kolektiv emge prošle se godine na 14. Velesajmu kulture bavio pitanjem revitalizacije i prenamjene prostora zagrebačkih kinodvorana, u sklopu čega je nastala izložba "Kino 041 – pogled na prošlost i sadašnjost zagrebačkih kinodvorana". Izložba je ponovno postavljena na ovogodišnjem Design Districtu, što je bio povod za razgovor s Tenom Bakšaj, jednom od članica kolektiva.

14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Film

JOBS dobio novi trailer

22.06.2013. Nikola Šimić
Foto: Facebook.com / Steve Jobs, fotomontaža Ziher.hr

Foto: Facebook.com / Steve Jobs, fotomontaža Ziher.hr

Film koji stiže u kina u kolovozu dobio je novi i duži trailer koji će vas možda čak dovoljno zainteresirati da ga i zapravo otiđete pogledati. Kronologija života vizionara 20. stoljeća, Stevea Jobsa, suočena je od same najave snimanja s velikim sumnjama, a najveći razlog tomu je i činjenica da će Jobsa u filmu glumiti Ashton Kutcher, za kojega teško možemo reći da je stvorio ime u ozbiljnim ulogama. Ali unatoč sumnjama i kontroverzijama koje je njegov izbor za glavnu ulogu donio, možda je najbolje dočekati film bez predrasuda pa nas JOBS  (a i Kutcher) možda iznenadi. Do tada, pogledajte trailer.

(Visited 30 times, 1 visits today)

Komentari