Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Film

JOBS dobio novi trailer

22.06.2013. Nikola Šimić
Foto: Facebook.com / Steve Jobs, fotomontaža Ziher.hr

Foto: Facebook.com / Steve Jobs, fotomontaža Ziher.hr

Film koji stiže u kina u kolovozu dobio je novi i duži trailer koji će vas možda čak dovoljno zainteresirati da ga i zapravo otiđete pogledati. Kronologija života vizionara 20. stoljeća, Stevea Jobsa, suočena je od same najave snimanja s velikim sumnjama, a najveći razlog tomu je i činjenica da će Jobsa u filmu glumiti Ashton Kutcher, za kojega teško možemo reći da je stvorio ime u ozbiljnim ulogama. Ali unatoč sumnjama i kontroverzijama koje je njegov izbor za glavnu ulogu donio, možda je najbolje dočekati film bez predrasuda pa nas JOBS  (a i Kutcher) možda iznenadi. Do tada, pogledajte trailer.

(Visited 38 times, 1 visits today)

Komentari