Istaknuto
18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U veljači su nam kroz player prolazili Šumovi protiv Valova, Paul The Walrus, Stephany Stefan, Crvi, Akademija, Die Zoone, S kim ja radim i Kojoti.

18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute Pogledajte koja se tri naslova kriju u ovotjednoj preporuci tjedna i odaberite jedan koji želite da postane vaš!

Glazba

Jonathan u veljači napada veliki pogon Tvornice kulture

04.12.2014. Ziher.hrVrijeme čitanja: 2 minute
Foto: facebook.com/thebandjonathan

Foto: facebook.com/thebandjonathan

Riječka indie petorka Jonathan za kraj godine sprema se na regionalnu mini turneju, a za kraj veljače najavljuje gostovanje u Velikom pogonu Tvornice kulture.

Izuzetno uspješnu 2014. godinu Jonathan će zaokružiti četverodnevnom turnejom koja započinje 26. prosinca na pulskoj Seasplash Platformi #8 u SC Pattinaggiu. Već sljedeći dan dečki će prevaliti ogroman put do Beograda gdje će nastupiti u tamošnjem poznatom klubu Mikser House uz Let 3.. Nedjelja, 28. 12. rezerviran je za svirku na RockMarinfestu u Vinkovcima. Dva dana pauze bend će iskoristiti za povratak kući i pripremu za koncert na riječkom Korzu u sklopu dočeka Nove godine.

Prvi potvrđen datum u 2015. je 28. veljače kada se Jonathan vraćaju u Tvornicu kulture, ali u njezin Veliki pogon. U proteklih 12 mjeseci grupa je nakon rasprodanog Malog pogona u Zagrebu nastupila na Gričevanju, kao predgrupa Editorsima te na Pozitivnom koncertu na kojem ih je gledalo oko 1500 ljudi mada su svirali prvi i dosta rano. Uz odlične kritike debitantskog albuma “Bliss” i primjetan val hypea koji ne jenjava, ovaj put će pokušati napasti veću dvoranu kluba u Šubićevoj.

Osim pjesama s prvog izdanja na koncertima Jonathana se može čuti i novi materijal  koji će se naći na nasljedniku planiranom za 2015. godinu. Snimanje je obavljeno na sessionu u Istri krajem studenoga, a uskoro kreće miks. Ulaznice za Tvornicu kreću u prodaju u ponedjeljak, 8. prosinca po cijeni od 30 kn. Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 40 kn.

(Visited 71 times, 1 visits today)

Komentari