Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Film

Još jedan dan do povratka proste potpredsjednice na male ekrane

13.04.2013. Nikola Šimić
facebook.com/veep

facebook.com/veep

Veep, komedija o prostoj i u potpunosti od strane predsjednika zanemarenoj potpredsjednici SAD-a, sutra započinje svoju drugu sezonu. Nakon što je glavna zvijezda serije Julia Louis-Dreyfus dobila i svoj treći Emmy za naslovnu ulogu Seline Meyer (i također bila nominirana za Zlatni globus), serija je dobila poprilično puno pažnje koja ju i nije baš pratila tijekom prve sezone unatoč odličnim kritikama (koje su u konačnici i rezultirale nominacijom za najbolju komediju na Emmyjima). Seriju je i Ziher uključio na listu najboljih komedija godine stoga željno iščekujemo nastavak i nove avanture nemoćne potpredsjednice bez dlake na jeziku. U međuvremenu HBO vrši snažnu veliku promociju nove sezone serije nekadašnje zvijezde Seinfelda pa je tako objavljena i slika Julije Louis-Dreyfus u uredu pravog američkog potpredsjednika, Joea Bidena.

hollywoodreporter.com

hollywoodreporter.com

 

 

(Visited 57 times, 1 visits today)

Komentari