Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Još jedan dan do povratka proste potpredsjednice na male ekrane

13.04.2013. Nikola ŠimićVrijeme čitanja: 1 minuta
facebook.com/veep

facebook.com/veep

Veep, komedija o prostoj i u potpunosti od strane predsjednika zanemarenoj potpredsjednici SAD-a, sutra započinje svoju drugu sezonu. Nakon što je glavna zvijezda serije Julia Louis-Dreyfus dobila i svoj treći Emmy za naslovnu ulogu Seline Meyer (i također bila nominirana za Zlatni globus), serija je dobila poprilično puno pažnje koja ju i nije baš pratila tijekom prve sezone unatoč odličnim kritikama (koje su u konačnici i rezultirale nominacijom za najbolju komediju na Emmyjima). Seriju je i Ziher uključio na listu najboljih komedija godine stoga željno iščekujemo nastavak i nove avanture nemoćne potpredsjednice bez dlake na jeziku. U međuvremenu HBO vrši snažnu veliku promociju nove sezone serije nekadašnje zvijezde Seinfelda pa je tako objavljena i slika Julije Louis-Dreyfus u uredu pravog američkog potpredsjednika, Joea Bidena.

hollywoodreporter.com

hollywoodreporter.com

 

 

(Visited 77 times, 1 visits today)

Komentari