Istaknuto
09.01.2018.

"Fantom u operi" Andrewa Lloyda Webbera na Broadwayu je premijerno zaigrao 9. siječnja 1988. godine. Riječ je o najdugovječnijem brodvejskom mjuziklu koji oduševljava u svakom aspektu. Ovaj kazališni spektakl odražava i razlike između američkog i europskog pristupa kulturnim sadržajima.

06.01.2018.

Animirani filmovi nisu samo za djecu, a u ovoj filmolisti donosimo izbor filmova koji zadivljuju svojom pričom, animacijom i originalnošću.

Film

Još jedan dan do povratka proste potpredsjednice na male ekrane

13.04.2013. Nikola Šimić
facebook.com/veep

facebook.com/veep

Veep, komedija o prostoj i u potpunosti od strane predsjednika zanemarenoj potpredsjednici SAD-a, sutra započinje svoju drugu sezonu. Nakon što je glavna zvijezda serije Julia Louis-Dreyfus dobila i svoj treći Emmy za naslovnu ulogu Seline Meyer (i također bila nominirana za Zlatni globus), serija je dobila poprilično puno pažnje koja ju i nije baš pratila tijekom prve sezone unatoč odličnim kritikama (koje su u konačnici i rezultirale nominacijom za najbolju komediju na Emmyjima). Seriju je i Ziher uključio na listu najboljih komedija godine stoga željno iščekujemo nastavak i nove avanture nemoćne potpredsjednice bez dlake na jeziku. U međuvremenu HBO vrši snažnu veliku promociju nove sezone serije nekadašnje zvijezde Seinfelda pa je tako objavljena i slika Julije Louis-Dreyfus u uredu pravog američkog potpredsjednika, Joea Bidena.

hollywoodreporter.com

hollywoodreporter.com

 

 

(Visited 55 times, 1 visits today)

Komentari