Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Film

Josh Brolin glumi u novom Sin Cityju umjesto Clivea Owena!

09.01.2013. Ivan Dominik
en.wikipedia.org

en.wikipedia.org

Nakon što je Joseph Gordon-Levitt potvrđen kao novo ime jednog od najiščekivanijih filmova godine, nastavka Sin Cityja Roberta Rodrigueza, od ekipe filma došlo je još jedno iznenađenje u vidu promjene na planu glumačke ekipe. JGL-u će se, suprotno najavama, pridružiti i Josh Brolin (“Nema zemlje za starce”, True Grit”) koji će se pojaviti u ulozi Dwighta, lika kojeg je u prvom Rodriguezovom Sin Cityju utjelovio Clive Owen.

Owen je bio neslužbeno potvrđen za “svoju” ulogu tough guya, međutim, stvari su se naknadno naprasno promijenile te je potpuno neočekivano ulogu za nastavak dobio baš Josh Brolin. Glumac koji je već ove godine oduševio svojom ulogom u filmu “Gangsterski odred”. Uz Owena i Brolina, za ovu je ulogu relativno važnog lika u Sin Cityju bio razmatran i Bruce Willis, no što je vrijeme više odmicalo to se njega manje spominjalo u kombinacijama za ulogu, a na kraju je istu dobio Brolin.

Dimensions Films, tvrtka u čijoj produkciji film i nastaje, odnosno njegova služba za odnose s javnošću objavila je u srijedu izjavu kojom potvrđuje Brolina kao Dwighta u svom novom filmu: “U filmu “Sin City: A Dame to Kill For” Dwighta proganja jedina žena koju je ikada u životu volio, Ava Lord, i stoga on gleda kako mu život propada te kako odlazi k vragu. Kronološki, priča se odvija ranije od “The Big Fat Kill” (u filmu se spominje kao Sin City “Franka Millera”) i ona objašnjava kako je Dwight dobio potpuno i dramatično drugačije lice”, poručili su iz Dimensions Filmsa.

Zasad je još nepoznat status Brucea Willisa, PR služba DF-a nije ništa izjavila po tom pitanju, tako da zasad nije nimalo sigurno hoće li on glumiti u filmu. No, ostatak ekipe iz 2005. je tu – izuzev naravno Clivea Owena – pa će tako Mickey Rourke glumiti “Marva”, Jessica Alba je “Nancy”, a Rosario Dawson “Gail”. Jaime King je u filmu ponovo  “Goldie/Wendy”, dok su novi članovi filmske postave Joseph Gordon-Levitt, Dennis Haysbert and Jamie Chung.

(Visited 59 times, 1 visits today)

Komentari