Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Film

Julianne Moore pridružuje se ekipi Hunger Gamesa

15.09.2013. Nela Baričević
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Julianne Moore zaigrat će ulogu predsjednice Alme Coin u filmu The Hunger Games: Mockingjay, odnosno u oba dijela navedenog filma.

Naprijed spomenuti film djelo je redatelja Francisa Lawrencea te autorice Suzanne Collins i  scenarista Dannyja  Stronga, a Julianne Moore utjelovljuje čelnicu pokreta koji pruža otpor diktaturi grada Panema.

Moore će se tako naći uz bok Jennifer Lawrence (Katniss Everdeen), Natalie Dormer (Cressida) i Liama Hemswortha (Gale Hawthorne).

Izlazak prvog dijela The Hunger Games: Mockingjay zakazan je za 21. studeni 2014., dok drugi dio očekujemo točno godinu dana od tog datuma. S obzirom na to da je još rano odbrojavati dane do njihova izlaska za sada se pametnije okrenuti iščekivanju 22. studenog kada dolazi The Hunger Games: Catching Fire.

Komentari