Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Film

Julianne Moore pridružuje se ekipi Hunger Gamesa

15.09.2013. Nela Baričević
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Julianne Moore zaigrat će ulogu predsjednice Alme Coin u filmu The Hunger Games: Mockingjay, odnosno u oba dijela navedenog filma.

Naprijed spomenuti film djelo je redatelja Francisa Lawrencea te autorice Suzanne Collins i  scenarista Dannyja  Stronga, a Julianne Moore utjelovljuje čelnicu pokreta koji pruža otpor diktaturi grada Panema.

Moore će se tako naći uz bok Jennifer Lawrence (Katniss Everdeen), Natalie Dormer (Cressida) i Liama Hemswortha (Gale Hawthorne).

Izlazak prvog dijela The Hunger Games: Mockingjay zakazan je za 21. studeni 2014., dok drugi dio očekujemo točno godinu dana od tog datuma. S obzirom na to da je još rano odbrojavati dane do njihova izlaska za sada se pametnije okrenuti iščekivanju 22. studenog kada dolazi The Hunger Games: Catching Fire.

(Visited 58 times, 1 visits today)

Komentari