Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Jurassic Park 4 u kinima sljedeće ljeto!

12.01.2013. Juro BarukčićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Facebook.com/Jurassic Park 4

Foto: Facebook.com/Jurassic Park 4

Najpoznatiji dinosauri dobivaju svoj četvrti nastavak. Jurassic Park 4 stiže u kina 13. lipnja 2014, pod producentskom palicom Stevena Spielberga. Međutim, s obzirom da neće preuzeti i ulogu redatelja kao i kod prva dva dijela, Universal još nije našao tko će režirati četvrti dio franšize. Na projektu će s njim raditi i Frank Marshall, a film će se snimati (nikakvo čudo) u 3D-u.

Kako bi gledatelje navikli na trodimenzionalne dinosaure, Spielberg i studio već su konvertirali prvi Jurassic Park u 3D, koji će se u kinima naći 5. travnja. Dosad je ova trilogija na svjetskom tržištu zaradilo skoro 2 milijarde dolara.

Foto: Facebook.com/Jurassic Park 4

Foto: Facebook.com/Jurassic Park 4

(Visited 122 times, 1 visits today)

Komentari