Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Film

Jurassic Park 4 u kinima sljedeće ljeto!

12.01.2013. Juro Barukčić
Foto: Facebook.com/Jurassic Park 4

Foto: Facebook.com/Jurassic Park 4

Najpoznatiji dinosauri dobivaju svoj četvrti nastavak. Jurassic Park 4 stiže u kina 13. lipnja 2014, pod producentskom palicom Stevena Spielberga. Međutim, s obzirom da neće preuzeti i ulogu redatelja kao i kod prva dva dijela, Universal još nije našao tko će režirati četvrti dio franšize. Na projektu će s njim raditi i Frank Marshall, a film će se snimati (nikakvo čudo) u 3D-u.

Kako bi gledatelje navikli na trodimenzionalne dinosaure, Spielberg i studio već su konvertirali prvi Jurassic Park u 3D, koji će se u kinima naći 5. travnja. Dosad je ova trilogija na svjetskom tržištu zaradilo skoro 2 milijarde dolara.

Foto: Facebook.com/Jurassic Park 4

Foto: Facebook.com/Jurassic Park 4

(Visited 108 times, 1 visits today)

Komentari