Istaknuto
23.03.2018.

Zagrebački graveyard pop dvojac danas promovira svoj drugi album "Lonely Boys" u Tvornici. Na koncertu ćete čuti sve što vam oni žele poručiti, a za sve ostalo što vas zanima, zavirite u intervju s Anjom Papa.

15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

Film

Jurassic Park IV dobio naziv i datum

12.09.2013. Paula Bračko
Foto: nerdist.com

Foto: nerdist.com

O nastavku popularne trilogije Jurassic Park dugo se nagađalo i još ga se duže odgađalo, no službena potvrda je konačno tu – četvrti film sage zvat će se Jurassic World te u kina dolazi 12. lipnja 2015. godine i to u 3D-u. Naime, početkom ljeta, Universal Pictures odgodio je četvrti nastavak na neodređeno vrijeme jer, prema njihovim riječima, scenarij još uvijek nije bio dovoljno dobar da bi se po njemu počeo snimati film. Bilo je za očekivati da će film izaći tokom ljeta što se u konačnici i pokazalo točnim.

Što se samog naslova tiče, potvrdila se sumnja fanova da će radnja biti smještena u sadašnjost, na legendarni Isla Nublar gdje se nalazi Jurski park (vrlo vjerojatnog naziva Jurassic World, kao i film) sada posve siguran pa iz tog razloga i popularno turističko odredište. No, film o dinosaurima ne bi bio toliko zanimljiv da oni ostanu pitomi i dragi dok ih ljudi gledaju iz daljine kao u zoološkom vrtu. Kako su redatelj Colin Trevorrow i producent Steven Spielberg zamislili zaplet i što potakne divovska prethistorijska bića da pomahnitaju, vidjet ćete za nešto više od godinu dana.

(Visited 144 times, 1 visits today)

Komentari