Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Film

Jurassic Park IV dobio naziv i datum

12.09.2013. Paula Bračko
Foto: nerdist.com

Foto: nerdist.com

O nastavku popularne trilogije Jurassic Park dugo se nagađalo i još ga se duže odgađalo, no službena potvrda je konačno tu – četvrti film sage zvat će se Jurassic World te u kina dolazi 12. lipnja 2015. godine i to u 3D-u. Naime, početkom ljeta, Universal Pictures odgodio je četvrti nastavak na neodređeno vrijeme jer, prema njihovim riječima, scenarij još uvijek nije bio dovoljno dobar da bi se po njemu počeo snimati film. Bilo je za očekivati da će film izaći tokom ljeta što se u konačnici i pokazalo točnim.

Što se samog naslova tiče, potvrdila se sumnja fanova da će radnja biti smještena u sadašnjost, na legendarni Isla Nublar gdje se nalazi Jurski park (vrlo vjerojatnog naziva Jurassic World, kao i film) sada posve siguran pa iz tog razloga i popularno turističko odredište. No, film o dinosaurima ne bi bio toliko zanimljiv da oni ostanu pitomi i dragi dok ih ljudi gledaju iz daljine kao u zoološkom vrtu. Kako su redatelj Colin Trevorrow i producent Steven Spielberg zamislili zaplet i što potakne divovska prethistorijska bića da pomahnitaju, vidjet ćete za nešto više od godinu dana.

Komentari