Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Justin Timberlake se vraća na glazbenu scenu?

09.01.2013. Mia BednažVrijeme čitanja: 1 minuta
Photo: facebook.com

Photo: facebook.com

Društvene mreže bruje o povratku Justin Timberlaka, a nakon jutrošnjeg tweetanja samo se čeka službena objava. Zadnji JT-ov album, ”FutureSex/LoveSounds”, izašao je 2006. Odonda mu je glazbene karijere u standbyu, a posvetio se filmskim ulogama, između ostalog i u filmovima ”Friends With Benefits” i ”The Social Network”.

Novi singlovi trebali bi biti napravljeni u suradnji s moćnim parom glazbene industrije,  Jay-Z-jem i Beyonce. U producentskoj ulozi naći će se Timberlakov dugogodišnji suradnik Timbaland. Još se 2006. Timbaland nadao suradnji na albumu, ali do nje nije došlo. Danas njegovi komentari zvuče obećavajuće: ”Told y’all the storm is coming this year”.

Iako još uvijek nema službenih objava Radio Sada 97,9 u Floridi pretpostavlja da će prvi novi singl biti pušten danas ili u ponedjeljak.

Photo: facebook.com

Photo: facebook.com

(Visited 52 times, 1 visits today)

Komentari