Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Glazba

Justin Timberlake se vraća na glazbenu scenu?

09.01.2013. Mia Bednaž
Photo: facebook.com

Photo: facebook.com

Društvene mreže bruje o povratku Justin Timberlaka, a nakon jutrošnjeg tweetanja samo se čeka službena objava. Zadnji JT-ov album, ”FutureSex/LoveSounds”, izašao je 2006. Odonda mu je glazbene karijere u standbyu, a posvetio se filmskim ulogama, između ostalog i u filmovima ”Friends With Benefits” i ”The Social Network”.

Novi singlovi trebali bi biti napravljeni u suradnji s moćnim parom glazbene industrije,  Jay-Z-jem i Beyonce. U producentskoj ulozi naći će se Timberlakov dugogodišnji suradnik Timbaland. Još se 2006. Timbaland nadao suradnji na albumu, ali do nje nije došlo. Danas njegovi komentari zvuče obećavajuće: ”Told y’all the storm is coming this year”.

Iako još uvijek nema službenih objava Radio Sada 97,9 u Floridi pretpostavlja da će prvi novi singl biti pušten danas ili u ponedjeljak.

Photo: facebook.com

Photo: facebook.com

(Visited 38 times, 1 visits today)

Komentari