Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Glazba

Kawasaki 3p u Tvornici pozdravlja proljeće i promovira novi album

19.03.2015. Tin Đudajek

Kawasaki 3p

 

Ono što je Kawasaki 3p prošloga mjeseca izveo u Malom pogonu Tvornice kulture, kada su svoj najnoviji album “Goli zbog pasa” predstavili tek nekolicini najvjernijih fanova i novinarima, očito je bio samo ‘ritualni ples’ prizivanja proljeća, koje će 21. ožujka sada pozdraviti na doličan način. Koncert na kojem će šira publika, točnije onoliko ljudi koliko stane u Veliki pogon Tvornice kulture, moći premijerno čuti najnoviji uradak već kultnih hrvatskih zajebanata. Osim u velikom broju broj novih pjesama, publika će moći guštati i u pjesmama s prethodna tri izdanja. Ulaznice su trenutno u prodaji i mogu se nabaviti za 60 kuna, dok će se na dan koncerta one prodavati za 80 kuna. Ukoliko ste zaboravili zbog koga se Tomfa s motora sasuo ili na koliko rijeka leži Karlovac grad za vas u subotu postoji jedna jedina adresa. Recenziju albuma “Goli zbog pasa” pročitajte ovdje.

(Visited 78 times, 1 visits today)

Komentari