Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Kawasaki 3p u Tvornici pozdravlja proljeće i promovira novi album

19.03.2015. Tin ĐudajekVrijeme čitanja: 1 minuta

Kawasaki 3p

 

Ono što je Kawasaki 3p prošloga mjeseca izveo u Malom pogonu Tvornice kulture, kada su svoj najnoviji album “Goli zbog pasa” predstavili tek nekolicini najvjernijih fanova i novinarima, očito je bio samo ‘ritualni ples’ prizivanja proljeća, koje će 21. ožujka sada pozdraviti na doličan način. Koncert na kojem će šira publika, točnije onoliko ljudi koliko stane u Veliki pogon Tvornice kulture, moći premijerno čuti najnoviji uradak već kultnih hrvatskih zajebanata. Osim u velikom broju broj novih pjesama, publika će moći guštati i u pjesmama s prethodna tri izdanja. Ulaznice su trenutno u prodaji i mogu se nabaviti za 60 kuna, dok će se na dan koncerta one prodavati za 80 kuna. Ukoliko ste zaboravili zbog koga se Tomfa s motora sasuo ili na koliko rijeka leži Karlovac grad za vas u subotu postoji jedna jedina adresa. Recenziju albuma “Goli zbog pasa” pročitajte ovdje.

(Visited 97 times, 1 visits today)

Komentari