Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Glazba

Kawasaki 3p u Tvornici pozdravlja proljeće i promovira novi album

19.03.2015. Tin Đudajek

Kawasaki 3p

 

Ono što je Kawasaki 3p prošloga mjeseca izveo u Malom pogonu Tvornice kulture, kada su svoj najnoviji album “Goli zbog pasa” predstavili tek nekolicini najvjernijih fanova i novinarima, očito je bio samo ‘ritualni ples’ prizivanja proljeća, koje će 21. ožujka sada pozdraviti na doličan način. Koncert na kojem će šira publika, točnije onoliko ljudi koliko stane u Veliki pogon Tvornice kulture, moći premijerno čuti najnoviji uradak već kultnih hrvatskih zajebanata. Osim u velikom broju broj novih pjesama, publika će moći guštati i u pjesmama s prethodna tri izdanja. Ulaznice su trenutno u prodaji i mogu se nabaviti za 60 kuna, dok će se na dan koncerta one prodavati za 80 kuna. Ukoliko ste zaboravili zbog koga se Tomfa s motora sasuo ili na koliko rijeka leži Karlovac grad za vas u subotu postoji jedna jedina adresa. Recenziju albuma “Goli zbog pasa” pročitajte ovdje.

(Visited 82 times, 1 visits today)

Komentari