Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Vizart

Keep cool and dry: Kišobrani koji će vam uljepšati kišne dane

06.09.2014. Marija Savić
Foto: Pinterest

Foto: Pinterest

Čudno vrijeme, jedan dan je sunčan tako da hodate u svojim omiljenim sandalama, a sljedećeg se dana skrivate od kiše u omiljenom kafiću, u kući uz šalicu kave i neku dobru knjigu ili jednostavno vadite svoje omiljene gumene čizme iz ormara i izlazite u šetnju. Keep cool and dry s jednim od ovih fenomenalno stiliziranih kišobrana. Uživajte!

Komorebiagasa kišobran je kojeg su dizajnirali japanski umjetnici Fumito Kogure i Shinya Kaneko. Komorebi je japanska riječ za sunčevu svjetlost koja probija kroz listove drveća praveći međuigru između svjetla i listova, bacajući sjenu na ljude. Sigurna sam da će vas ovaj divan kišobran natjerati da ga prošećete po kišovitim, ali i sunčanim danima.

Foto: Pinterest

Foto: Pinterest

Goggles kišobran s čarobnim prozorčićem dizajniran od strane 25 Tongo studio.

Foto: Pinterest

Foto: Pinterest

Ek Design došao je na zgodnu ideju Cup Holder kišobrana.

Foto: Pinterest

Foto: Pinterest

F*ck the rain kišobran šalje vrlo jasnu poruku kiši.

Foto: Pinterest

Foto: Pinterest

Kišobran britanske dizajnerice Lulu Guinness vrlo je poseban i ženstven.

Foto: Pinterest

Foto: Pinterest

Za kraj, nešto i za vašeg ljubimca.

Foto: Pinterest

Foto: Pinterest

Komentari