Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Kelly Rowland predstavila pjesmu eksplicitnog sadržaja ”Kisses Down Low”

19.01.2013. Monika SavićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Kelly Rowland predstavila nam je novu pjesmu Kisses Down Low, koja je četvrta pjesma s njenog četvrtog studijskog albuma ”Year Of The Women”. Datum izlaska albuma još nije točno određen, a fanovi ga s nestrpljenjem očekuju jer je pjesmu Ice s istog albuma pustila prošle godine. Rowland kaže da je tijekom snimanja novog albuma bila najranjivija. Nova pjesma, kao što je u zadnje vrijeme postalo uobičajeno, nosi upozorenje jer se u njoj nalazi eksplicitan sadržaj gdje Rowland traži ”Kisses Down Low”.

”Odličan je posao napravljen do sada i vrlo sam uzbuđena!”, izjavila je Kelly za novi album. Hoće li pjesma brzo pasti u zaborav ili postati hit, prosudite sami.

(Visited 47 times, 1 visits today)

Komentari