Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Glazba

Kelly Rowland predstavila pjesmu eksplicitnog sadržaja ”Kisses Down Low”

19.01.2013. Monika Savić
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Kelly Rowland predstavila nam je novu pjesmu Kisses Down Low, koja je četvrta pjesma s njenog četvrtog studijskog albuma ”Year Of The Women”. Datum izlaska albuma još nije točno određen, a fanovi ga s nestrpljenjem očekuju jer je pjesmu Ice s istog albuma pustila prošle godine. Rowland kaže da je tijekom snimanja novog albuma bila najranjivija. Nova pjesma, kao što je u zadnje vrijeme postalo uobičajeno, nosi upozorenje jer se u njoj nalazi eksplicitan sadržaj gdje Rowland traži ”Kisses Down Low”.

”Odličan je posao napravljen do sada i vrlo sam uzbuđena!”, izjavila je Kelly za novi album. Hoće li pjesma brzo pasti u zaborav ili postati hit, prosudite sami.

(Visited 31 times, 1 visits today)

Komentari