Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Kid Cudi razočaran promocijom svojeg novog albuma!

09.01.2013. Ana ŠimacVrijeme čitanja: 1 minuta
Photo: Facebook

Photo: Facebook

Reper Scott Mescudi, javnosti poznatiji kao Kid Cudi, izrazio je javno nezadovoljstvo promocijom svojeg novog albuma. Na svome Twitteru Cudi je izjavio kako “bi moglo doći do problema ako se njegova izdavačka kuća nastavi ovako ponašati”.

Podsjetimo, Kid Cudi je od 2009. do 2011. bio pod okriljem izdavačke kuće Universal Motown, kojeg je tada vodila veteranka u glazbenom svijetu Sylvia Rhone. No, 2011. je ona s nekoliko suradnika otišla u The Island Def Jam Music Group, a Universal Motown je postao Universal Republic – koji po riječima slavnog repera, ne radi svoj posao.

Reper koji se proslavio hitovima poput “Day and Night” ili “Pursuit of Happiness” poslije svega ne zvuči nimalo sretno.“King Wizard ima 3,4 milijuna pregleda na Vevu.  Just What I Am ima 4,3 milijuna, a moje stvari se ne vrte po radiju. Hmmm!” ; te nadodaje: “Prejako sam se trudio za ovo sve.  Produciranje, pisanje, režiranje i plasiranje! Napravio sam svoje, uložio sam trud. WTF?” 

To su samo neki od tweetova ogorčenog repera kojeg je očito razočarala slušanost novog albuma.Je li za to kriva njegova izdavačka kuća ili drugi faktori, vidjet ćemo kada se oglasi izdavačka kuća Universal Republic.

(Visited 72 times, 2 visits today)

Komentari