Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Film

Kino Europa: Kino jednakih mogućnosti za sve

27.11.2014. Petra PlivelićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/filmljubavilismrt

Foto: facebook.com/filmljubavilismrt

Zagreb Film Festival i kino Europa u suradnji s Udrugom Zamisli, Udrugom slijepih Zagreb te Savezom gluhih i nagluhih grada Zagreba organiziraju inkluzivnu filmsku projekciju filma Koko 3: Ljubav ili smrt redatelja Daniela Kušana.

U ponedjeljak, 1. prosinca u 18 sati, po prvi put u kinu Europa djeca i odrasli oštećenog vida i sluha moći će pratiti treći nastavak Kokovih avantura. Projekciju filma pratit će naracija, titlovi prilagođeni gluhim i nagluhim osobama te prevoditelj znakovnog jezika. Cilj ove projekcije je senzibilizirati javnost za pitanje prilagodbe audiovizualnih sadržaja osobama s oštećenjima vida i sluha. Na projekciju su pozvani svi zainteresirani posjetitelji.

Ulaz na projekciju je besplatan za sve posjetitelje. Zbog ograničenog kapaciteta dvorane potrebno je prethodno potvrditi dolazak e-mailom na adresu potvrde@zagrebfilmfestival.com.

Filmu Koko 3: Ljubav ili smrt prethodili su filmovi Koko i duhovi iz 2011. godine i Zagonetni dječak iz 2013. godine. Glavni glumci u svim filmovima nepromijenjeni. Antonio Parač utjelovio je Koka, a uz njega igraju Nina Mileta i Kristian Bonačić. Sva tri filma publika je odlično primila, a osvojili su i brojne nagrade. U trećem nastavku priče pratimo djačaka Koku, koji je ovoga puta ušao u pubertet u kojem ga osim nogometa počinju zanimati i cure, a zbog jedne postaje zaljubljen do ušiju.

(Visited 180 times, 1 visits today)

Komentari