Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Film

Kino Europa: Kino jednakih mogućnosti za sve

27.11.2014. Petra Plivelić
Foto: facebook.com/filmljubavilismrt

Foto: facebook.com/filmljubavilismrt

Zagreb Film Festival i kino Europa u suradnji s Udrugom Zamisli, Udrugom slijepih Zagreb te Savezom gluhih i nagluhih grada Zagreba organiziraju inkluzivnu filmsku projekciju filma Koko 3: Ljubav ili smrt redatelja Daniela Kušana.

U ponedjeljak, 1. prosinca u 18 sati, po prvi put u kinu Europa djeca i odrasli oštećenog vida i sluha moći će pratiti treći nastavak Kokovih avantura. Projekciju filma pratit će naracija, titlovi prilagođeni gluhim i nagluhim osobama te prevoditelj znakovnog jezika. Cilj ove projekcije je senzibilizirati javnost za pitanje prilagodbe audiovizualnih sadržaja osobama s oštećenjima vida i sluha. Na projekciju su pozvani svi zainteresirani posjetitelji.

Ulaz na projekciju je besplatan za sve posjetitelje. Zbog ograničenog kapaciteta dvorane potrebno je prethodno potvrditi dolazak e-mailom na adresu potvrde@zagrebfilmfestival.com.

Filmu Koko 3: Ljubav ili smrt prethodili su filmovi Koko i duhovi iz 2011. godine i Zagonetni dječak iz 2013. godine. Glavni glumci u svim filmovima nepromijenjeni. Antonio Parač utjelovio je Koka, a uz njega igraju Nina Mileta i Kristian Bonačić. Sva tri filma publika je odlično primila, a osvojili su i brojne nagrade. U trećem nastavku priče pratimo djačaka Koku, koji je ovoga puta ušao u pubertet u kojem ga osim nogometa počinju zanimati i cure, a zbog jedne postaje zaljubljen do ušiju.

Komentari