Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Film

Kino Europa: Kino jednakih mogućnosti za sve

27.11.2014. Petra Plivelić
Foto: facebook.com/filmljubavilismrt

Foto: facebook.com/filmljubavilismrt

Zagreb Film Festival i kino Europa u suradnji s Udrugom Zamisli, Udrugom slijepih Zagreb te Savezom gluhih i nagluhih grada Zagreba organiziraju inkluzivnu filmsku projekciju filma Koko 3: Ljubav ili smrt redatelja Daniela Kušana.

U ponedjeljak, 1. prosinca u 18 sati, po prvi put u kinu Europa djeca i odrasli oštećenog vida i sluha moći će pratiti treći nastavak Kokovih avantura. Projekciju filma pratit će naracija, titlovi prilagođeni gluhim i nagluhim osobama te prevoditelj znakovnog jezika. Cilj ove projekcije je senzibilizirati javnost za pitanje prilagodbe audiovizualnih sadržaja osobama s oštećenjima vida i sluha. Na projekciju su pozvani svi zainteresirani posjetitelji.

Ulaz na projekciju je besplatan za sve posjetitelje. Zbog ograničenog kapaciteta dvorane potrebno je prethodno potvrditi dolazak e-mailom na adresu potvrde@zagrebfilmfestival.com.

Filmu Koko 3: Ljubav ili smrt prethodili su filmovi Koko i duhovi iz 2011. godine i Zagonetni dječak iz 2013. godine. Glavni glumci u svim filmovima nepromijenjeni. Antonio Parač utjelovio je Koka, a uz njega igraju Nina Mileta i Kristian Bonačić. Sva tri filma publika je odlično primila, a osvojili su i brojne nagrade. U trećem nastavku priče pratimo djačaka Koku, koji je ovoga puta ušao u pubertet u kojem ga osim nogometa počinju zanimati i cure, a zbog jedne postaje zaljubljen do ušiju.

(Visited 169 times, 1 visits today)

Komentari