Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Film

Kino u mom kvartu – Woody Allen i Rimu s ljubavlju

12.06.2014. Lucija Klarić
FOTO: kino pod zvijezdama

FOTO: kino pod zvijezdama

Ljeto je u zamahu, filmske projekcije na otvorenom se nastavljaju nizati. Trend koji je prije samo nekoliko godina zavladao zagrebačkim ljetnim mjesecima se nastavlja. Tako konačno oni koji s prvim zrakama sunca ne zapiče na obalu mogu uživati u ugođaju toploga vremena i u samom centru Zagreba.

Pozitivni trend besplatnih filmskih projekcija na otvorenom nastavlja i projekt Kino u mom kvartu. Ovu subotu, 14.lipnja možete pogledati film po izboru Nataše Janjić – Lokas, Woody Allenov Rimu s ljubavlju. Kao jedna od poznatih ličnosti s kvarta Črnomerec, Nataša je odabrala tako prvi u nizu od četiri filma koji će se prikazati u sklopu projekta ne bi li se barem nakratko oživjela mogućnost kvartovskog kina. Na Trgu dr.Franje Tuđmana s početkom u 21 sat započet će projekcija. Kao uvod u Allenovo remek-djelo na filmskome će platnu osvanuti lice omiljenog profesora Baltazara kao i kratkometražni film Maska, inače uradak osnovnoškolaca sa Črnomerca koji su film snimili na radionici Centra za kulturu i film August Cesarec (Centar je ujedno i organizator događaja).

O samome filmu nema se što puno za reći, rijetki su oni koji ne poznaju rad poznatog američkog redatelja. Ipak, kao kratku rekapitulaciju prisjetimo se da je riječ o mozaiku nekoliko priča smještenih u vječni grad. S imenima kakva su Penelope Cruz, Jesse Eisenberg, Ellen Page, Alec Baldwin i legendarni komičar Roberto Benigni, za one koji film i nisu pogledali garancija je da neće požaliti ako dođu s dekicom i kokicama u subotu na Trg dr.Franje Tuđmana.

U slučaju kiše, projekcija se odgađa za četvrtak, 19. lipnja u 21 sat. Više informacija o samom eventu možete saznati na: klik

Komentari