Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Vizart

Kit Kat umjetnost: Gledati ili jesti?

14.04.2013. Jurica Mlinarec
Foto: facebook.com/KitKat

Foto: facebook.com/KitKat

Ako ste i vi ljubitelji čokolade i mislite kako bi ona trebala služiti samo zadovoljenju vaših jezičnih pupoljaka, možda se varate. Kit Kat odlučio je svoje proizvode upotrijebiti kao jedan vizualni medij, zgrabiti kist, a boju zamijeniti – čokoladom.

Kit Kat je na tržište izbacio limitiranu verziju bijele čokolade, a australski ilustrator Mike Watt otopio je posljednjih 50 komada čokoladice i upotrijebio ih kako bi stvorio 50 slika. Dijamant, vuk, svjetionik samo su neki od motiva čokoladne umjetnosti koja će nešto limitirano prebaciti u vječnost, što je i temeljna ideja ove kampanje. Na facebook stranici možete vidjeti galeriju fotografija, a Kit Kat poziva fanove da od njih odaberu najdražu sliku i objasne zašto.

Ostaje nam samo jedno pitanje nakon svega: “Oke, lijepe su slike, ali možemo li ih pojesti?”

(Visited 35 times, 1 visits today)

Komentari