Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Vizart

Kit Kat umjetnost: Gledati ili jesti?

14.04.2013. Jurica Mlinarec
Foto: facebook.com/KitKat

Foto: facebook.com/KitKat

Ako ste i vi ljubitelji čokolade i mislite kako bi ona trebala služiti samo zadovoljenju vaših jezičnih pupoljaka, možda se varate. Kit Kat odlučio je svoje proizvode upotrijebiti kao jedan vizualni medij, zgrabiti kist, a boju zamijeniti – čokoladom.

Kit Kat je na tržište izbacio limitiranu verziju bijele čokolade, a australski ilustrator Mike Watt otopio je posljednjih 50 komada čokoladice i upotrijebio ih kako bi stvorio 50 slika. Dijamant, vuk, svjetionik samo su neki od motiva čokoladne umjetnosti koja će nešto limitirano prebaciti u vječnost, što je i temeljna ideja ove kampanje. Na facebook stranici možete vidjeti galeriju fotografija, a Kit Kat poziva fanove da od njih odaberu najdražu sliku i objasne zašto.

Ostaje nam samo jedno pitanje nakon svega: “Oke, lijepe su slike, ali možemo li ih pojesti?”

(Visited 36 times, 1 visits today)

Komentari