Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Vizart

Kit Kat umjetnost: Gledati ili jesti?

14.04.2013. Jurica MlinarecVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/KitKat

Foto: facebook.com/KitKat

Ako ste i vi ljubitelji čokolade i mislite kako bi ona trebala služiti samo zadovoljenju vaših jezičnih pupoljaka, možda se varate. Kit Kat odlučio je svoje proizvode upotrijebiti kao jedan vizualni medij, zgrabiti kist, a boju zamijeniti – čokoladom.

Kit Kat je na tržište izbacio limitiranu verziju bijele čokolade, a australski ilustrator Mike Watt otopio je posljednjih 50 komada čokoladice i upotrijebio ih kako bi stvorio 50 slika. Dijamant, vuk, svjetionik samo su neki od motiva čokoladne umjetnosti koja će nešto limitirano prebaciti u vječnost, što je i temeljna ideja ove kampanje. Na facebook stranici možete vidjeti galeriju fotografija, a Kit Kat poziva fanove da od njih odaberu najdražu sliku i objasne zašto.

Ostaje nam samo jedno pitanje nakon svega: “Oke, lijepe su slike, ali možemo li ih pojesti?”

(Visited 50 times, 1 visits today)

Komentari