Istaknuto
09.01.2018.

"Fantom u operi" Andrewa Lloyda Webbera na Broadwayu je premijerno zaigrao 9. siječnja 1988. godine. Riječ je o najdugovječnijem brodvejskom mjuziklu koji oduševljava u svakom aspektu. Ovaj kazališni spektakl odražava i razlike između američkog i europskog pristupa kulturnim sadržajima.

06.01.2018.

Animirani filmovi nisu samo za djecu, a u ovoj filmolisti donosimo izbor filmova koji zadivljuju svojom pričom, animacijom i originalnošću.

Vizart

Kit Kat umjetnost: Gledati ili jesti?

14.04.2013. Jurica Mlinarec
Foto: facebook.com/KitKat

Foto: facebook.com/KitKat

Ako ste i vi ljubitelji čokolade i mislite kako bi ona trebala služiti samo zadovoljenju vaših jezičnih pupoljaka, možda se varate. Kit Kat odlučio je svoje proizvode upotrijebiti kao jedan vizualni medij, zgrabiti kist, a boju zamijeniti – čokoladom.

Kit Kat je na tržište izbacio limitiranu verziju bijele čokolade, a australski ilustrator Mike Watt otopio je posljednjih 50 komada čokoladice i upotrijebio ih kako bi stvorio 50 slika. Dijamant, vuk, svjetionik samo su neki od motiva čokoladne umjetnosti koja će nešto limitirano prebaciti u vječnost, što je i temeljna ideja ove kampanje. Na facebook stranici možete vidjeti galeriju fotografija, a Kit Kat poziva fanove da od njih odaberu najdražu sliku i objasne zašto.

Ostaje nam samo jedno pitanje nakon svega: “Oke, lijepe su slike, ali možemo li ih pojesti?”

(Visited 35 times, 1 visits today)

Komentari