Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Knjige

Književni petak: 100 × ‘Na tragu klasika’

19.02.2015. Inga ĐudikVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: press/Književni petak

Foto: press/Književni petak

Tema rasprave ovoga Književnog petka jest biblioteka zaslužna za hrvatska izdanja svjetske beletristike – Na tragu klasika.

S početkom u 20 sati u Gradskoj knjižnici razgovarat će se o najljepšim svjetskim klasicima beletristike koji su ovoj biblioteci osigurali brojno čitateljstvo. Edicija Na tragu klasika postoji već punih deset godina, a nedavno je objavila i jubilarni stoti naslov koji je ujedno i povod ovoj tribini.

Tribinu će, već tradicionalno, voditi Tonči Valentić, a gosti su prevoditelj i redaktor Damjan Lalović, urednica i prevoditeljica Irena Lukšić, te nakladnik i glavni urednik Disputa Josip Pandurić.

(Visited 58 times, 1 visits today)

Komentari