Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Knjige

Književni petak: Hodopis rubovima otoka

18.12.2014. Tijana ŽivkoVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Književni petak/Press

Foto: Književni petak/Press

Sutra će se u Gradskoj knjižnici u Zagrebu, s početkom u 20 sati, održati tribina Književni petak koja će biti posvećena novoj knjizi književnice Andriane Škunce Hodopis rubovima otoka. Radi se o poetskoj monografiji, zbirci putopisno-dnevničkih zapisa u kojoj autorica spaja dva medija – riječ i fotografiju i na taj način stvara jedinstveni književno-slikopisni spomenik otoku Pagu.

Govorit će se o načinima kako riječima i slikom zabilježiti bezvremenost otoka kao živog bića koje pulsira u gotovo kozmičkim razmjerima te kako se suočiti s vlastitom predanosti tom inzularnom prostoru.

Uz autoricu, gosti tribine bit će Tonko Maroević i Davor Šalat, a program će voditi Tonči Valentić.

(Visited 111 times, 1 visits today)

Komentari