Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Knjige

Književni petak: Poezija glasNa

10.02.2015. Inga Đudik
Foto: press/Književni petak

Foto: press/Književni petak

Novi mjesec, novi Književni petak, ali ovoga puta u nešto drugačijem obliku. Tribina koja će se održati u petak, 13. veljače, u Gradskoj knjižnici vratit će se korijenima teatrologije i nekada općeprihvaćenom spoju književnosti i glume.

U znaku poezije i glume, ovaj Književni petak prava je poslastica za one koji emocije iz poezije vole ne samo pročitati, već čuti i osjetiti. Naši glumci, Judita Franković i Goran Bogdan, izvodit će stihove koje je izabrala sama voditeljica i urednica tribine Ivana Simić Bodrožić, a moći ćete čuti kako bi zvučale pjesme Slamniga, Dragojevića, Bukowskog i drugih.

S početkom u 20 sati, ovakav je događaj pravo osvježenje s obzirom na to da je poezija na ‘daskama koje život znače’ postala pravi dragulj među kulturnim događanjima i može se čuti još samo na smotrama LiDraNa u izvedbi osnovnoškolaca.

(Visited 78 times, 1 visits today)

Komentari