Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Knjige

Književni petak: Poezija glasNa

10.02.2015. Inga ĐudikVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: press/Književni petak

Foto: press/Književni petak

Novi mjesec, novi Književni petak, ali ovoga puta u nešto drugačijem obliku. Tribina koja će se održati u petak, 13. veljače, u Gradskoj knjižnici vratit će se korijenima teatrologije i nekada općeprihvaćenom spoju književnosti i glume.

U znaku poezije i glume, ovaj Književni petak prava je poslastica za one koji emocije iz poezije vole ne samo pročitati, već čuti i osjetiti. Naši glumci, Judita Franković i Goran Bogdan, izvodit će stihove koje je izabrala sama voditeljica i urednica tribine Ivana Simić Bodrožić, a moći ćete čuti kako bi zvučale pjesme Slamniga, Dragojevića, Bukowskog i drugih.

S početkom u 20 sati, ovakav je događaj pravo osvježenje s obzirom na to da je poezija na ‘daskama koje život znače’ postala pravi dragulj među kulturnim događanjima i može se čuti još samo na smotrama LiDraNa u izvedbi osnovnoškolaca.

(Visited 91 times, 1 visits today)

Komentari