Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Knjige

Književni petak: Seks u tekstu, tekst u seksu

25.02.2015. Petra Čeč
Foto: tumblr.com/tagged/the-library-of-unborrowed-books

Foto: tumblr.com/tagged/the-library-of-unborrowed-books

Ovoga tjedna tribina Književni petak pripremila je pravu poslasticu za ovaj mjesec koji se vrti samo oko ljubavi i različitih nijansi seksa. Bad Sex Award već dvadeset dvije godine osvajaju najgori opisi seksa u literaturi – nepoželjna je to nagrada koju redovito dodjeljuje Literary Review.

Tribina će se baviti odgovorima na neka od trenutno najzanimljivijih pitanja: Može li se uopće dobro pisati o seksu i kako? Koje su stvarne nijanse razlike, koji je njihov broj i boja? Kako se to radilo nekad i kako se radi danas? I konačno, što će nam tekst u seksu i što će nam seks u tekstu? 

Ovotjedni gosti su Aleksandar Štulhofer, predstojnik katedre za seksologiju, Drago Glamuzina, pisac i urednik, Zvonimir Majdak i Suzana Rog kao predstavnici pisaca erotske proze.  Urednica i voditeljica je Ivana Simić Bodrožić.

Početak tribine je u 20 sati, u Gradskoj knjižnici, Starčevićev trg 6, Galerija Kupola, 3. kat.

(Visited 134 times, 1 visits today)

Komentari