Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Knjige

Književni petak: Seks u tekstu, tekst u seksu

25.02.2015. Petra Čeč
Foto: tumblr.com/tagged/the-library-of-unborrowed-books

Foto: tumblr.com/tagged/the-library-of-unborrowed-books

Ovoga tjedna tribina Književni petak pripremila je pravu poslasticu za ovaj mjesec koji se vrti samo oko ljubavi i različitih nijansi seksa. Bad Sex Award već dvadeset dvije godine osvajaju najgori opisi seksa u literaturi – nepoželjna je to nagrada koju redovito dodjeljuje Literary Review.

Tribina će se baviti odgovorima na neka od trenutno najzanimljivijih pitanja: Može li se uopće dobro pisati o seksu i kako? Koje su stvarne nijanse razlike, koji je njihov broj i boja? Kako se to radilo nekad i kako se radi danas? I konačno, što će nam tekst u seksu i što će nam seks u tekstu? 

Ovotjedni gosti su Aleksandar Štulhofer, predstojnik katedre za seksologiju, Drago Glamuzina, pisac i urednik, Zvonimir Majdak i Suzana Rog kao predstavnici pisaca erotske proze.  Urednica i voditeljica je Ivana Simić Bodrožić.

Početak tribine je u 20 sati, u Gradskoj knjižnici, Starčevićev trg 6, Galerija Kupola, 3. kat.

(Visited 150 times, 1 visits today)

Komentari