Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Knjige

Književni petak: Seks u tekstu, tekst u seksu

25.02.2015. Petra ČečVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: tumblr.com/tagged/the-library-of-unborrowed-books

Foto: tumblr.com/tagged/the-library-of-unborrowed-books

Ovoga tjedna tribina Književni petak pripremila je pravu poslasticu za ovaj mjesec koji se vrti samo oko ljubavi i različitih nijansi seksa. Bad Sex Award već dvadeset dvije godine osvajaju najgori opisi seksa u literaturi – nepoželjna je to nagrada koju redovito dodjeljuje Literary Review.

Tribina će se baviti odgovorima na neka od trenutno najzanimljivijih pitanja: Može li se uopće dobro pisati o seksu i kako? Koje su stvarne nijanse razlike, koji je njihov broj i boja? Kako se to radilo nekad i kako se radi danas? I konačno, što će nam tekst u seksu i što će nam seks u tekstu? 

Ovotjedni gosti su Aleksandar Štulhofer, predstojnik katedre za seksologiju, Drago Glamuzina, pisac i urednik, Zvonimir Majdak i Suzana Rog kao predstavnici pisaca erotske proze.  Urednica i voditeljica je Ivana Simić Bodrožić.

Početak tribine je u 20 sati, u Gradskoj knjižnici, Starčevićev trg 6, Galerija Kupola, 3. kat.

(Visited 158 times, 1 visits today)

Komentari