Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Knjige

Književno izdanje dragih nam ljutih ptica

01.06.2013. Paula OsojnikVrijeme čitanja: 1 minuta
foto: wikipedia.com

foto: wikipedia.com

Konzumerističko je društvo sa sobom neminovno donijelo stvaranje velikih medijskih konglomerata i hrpe proizvoda istog brenda koji se potom prodaju u vrtoglavo visokim  brojkama izdanja. Jedan takav industrijski boom, dogodio se i pojavom igrice Angry Birds. Ova je šaljiva razbibriga patentirana od strane Rovio Entertainmenta, a nedavno je zadnji komadić slagalice ljutih ptica upotpunilo i književno izdanje ove zabavne priče.

Tvrdo ukoričena knjiga naziva Angry Birds:Hatching a Universe odnedavno je dostupna na online trgovini Amazon po cijeni od 32,55 dolara, a sadrži detaljne opise samog začetka i razvitka ovog brenda, kao i nezaobilazne šaljive ilustracije koje zabavljaju čitatelje.  Ipak, ovo djelo nije prvo književno izdanje Angry Birdsa. Prvotno je 2011. godine izdana knjiga Angry Birds: Big Red Doodle Book, a potom sljedeće godine National Geographic Angry Birds Space: A Furious Flight Into the Final Frontier isvojevrsna Angry Birds kuharica za iPad.

Danas ovaj brend prodaje široki spektar proizvoda, od sunčanih naočala, odjeće, kompjutorskih igrica, aplikacija, dodatne opreme u obliku slatkih ptičica i slično. Prije tri godine, kreator Peter Vesterbacka zadao si je cilj – učiniti brend Angry Birds animacijskim medijskim konglomeratom, po uzoru na svima obožavani Disney. Trenutna vrijednost Angry Birds proizvoda procjenjuje se na oko 2 milijarde dolara. Daljnji razvitak i uspjeh ljutih ptičica je neupitan, a svi zainteresirani čitatelji, zahvaljujući Amazonu, odnedavno mogu nesmetano uživati u njihovim pustolovinama.

(Visited 88 times, 3 visits today)

Komentari