Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Knjige

Književnost na Neafirmiranoj umjetničkoj sceni – poziv za sudjelovanje

07.04.2014. Ziher.hr
Foto: press

Foto: press

Dišpet i Bookara vas pozivaju na izlaganje svojih stihova, aforizama i satiričkih tekstova 26. travnja u Split Circusu. Večer „Književnost u cirkusu: solidarnost/stihovi/aforizmi/satira/(o)smijeh“ dio je programa festivala NUS koji se ove godine održava od 22. do 29. travnja.

Posljednjih godina svjedočimo sve težem životu običnog čovjeka i radnika. Potrošačka košarica se smanjuje, nesigurnost pojedinca raste. Kratkotrajni, pojedinačni, radnički, studentski i/ili umjetnički protesti nastali kao rezultat posvemašnje frustracije, po svemu sudeći nisu adekvatno i kvalitetno rješenje socijalnih problema. Nove ideje, potencijalno novo društvo, treba dobro promisliti. Osnovni alat politike i kapitala za očuvanje postojećeg stanja su represija i različiti oblici agresije. Postavlja se pitanje koji kontra pristup koristiti, kojim ih oružjem pobijediti.

Stoga, pošaljite svoje radove na mail: neafirmiranaumjetnickascena@gmail.com zaključno s 14.4. (ponedjeljak), te se svojim tekstovima kao pojedinci i kao ljudi sa ljubavlju, solidarnošću, stihovima, aforizmima i satirom borite protiv nametnutog „aparata“. Pobijedimo (o)smjehom!

(Visited 28 times, 1 visits today)

Komentari