Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Komentar: Nedjelja ponovno dobiva svoj smisao – Vratio se GOT!

09.04.2014. Lucija KlarićVrijeme čitanja: 2 minute
FOTO:facebook.com/game of thrones

FOTO:facebook.com/game of thrones

Lijeno nedjeljno poslijepodne ponovno dobiva svoj smisao – vratio se Game of Thrones! Nakon puno i previše nabrijavajućih trailera i teasera, dočekali smo svoj omiljeni državni praznik: „Dan GoT povratka“ koji smo ove godine obilježili 6.4.

U čast novoj sezoni, spustili smo rolete i zanemarili ove sunčane dane kako bi slika na monitoru bila savršena i prepustili se pedesetminutnoj čistoj ljubavi nas i naših video-playera. Za one koji nisu kroz treći mjesec ponavljali gradivo iz prve tri sezone, savjetujemo da se još večeras bace na posao. Kao što to biva u Game of Thronesu – „sve se vraća, sve se plaća“ i nikad ne znaš tko će ti iskočiti iza ugla. Nakon krvavog vjenčanja s kojim je završila treća sezona, na čije su tragične scene i najtvrđa srca sigurno ispustila suzu, već u prvoj epizodi četvrte sezone neće nedostajati onog čime smo prošlu sezonu zaključili: krvi. Naravno, tu će se naći i golih žena i seksa jer to je još jedan od lajtmotiva serije bez kojih Game of Thrones jednostavno nije Game of Thrones (ali i ono zbog čega ga neki fanovi potajno još više vole).

U četvrtu sezonu tako ponovno ulazimo u prepoznatljivi Game of Thrones svijet – nakon napetih događanja prošle sezone vraćamo se u živote poznatih nam likova i otkrivamo što rade u kratkim trenucima mira (za koje je već jasno da neće dugo potrajati). Među njih ulaze i neka nova lica – konačno otkrivamo tko je onaj misteriozni lik iz trailera koji će napokon napakostiti „svima nam omiljenima“ Lannisterima, a George R.R.Martin zajedno s producentima serije, nije propustio ubaciti ljudožderstvo u ovaj čušpajz od priče. Koliko zna Jon Snow i jesu li više narasli ti zmajevi te tko sve misli da je Daenerys zgodna, sve to možete saznati u uvodnoj epizodi. Uvjerit ćete se ponovno i koliko je neutaživa želja da Joffreya udarite šakom u lice te da Daenerys sigurno ima najmoćnije replike (netko bi ozbiljno trebao razmisliti da njen lik postane simbol svjetskog feminističkog pokreta!). Zato ako još niste pogledali, požurite, ima i više nego dosta seedera na torrentima! Prva epizoda udarila je plodne temelje ostatku sezone, ako je vjerovati prvome dojmu, iščekuje nas jedna uzbudljiva, ali i svakako krvava sezona koja će, čini se, povratiti nadu u dobro u (dosad) nepravednom svijetu Game of Thronesa.

 

(Visited 93 times, 1 visits today)

Komentari