Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Nagrade

Koncertna poslastica u Vintageu: Uzmi si ulaznice za M.O.R.T. i Garage in July

20.03.2017. Ziher.hrFoto: Press

Veseli punk blueseri iz cetinske krajine M.O.R.T. te izvrsna osječka rock blues četvorka Garage in July održat će u četvrtak, 23. ožujka koncert u Vintage Industrialu. Početak koncerta zakazan je za 21:30h. Cijena ulaznica u pretprodaji 40 kuna, a na dan koncerta 50 kuna. Ulaznice u pretprodaji mogu se nabaviti u klubu Kavez (Savska 160), Vintage Industrialu te u Dirty Old shopu (Tratinska 18)

M.O.R.T. je beskompromisni autorski punk–blues band iz Sinja, žestokog zvuka i živih nastupa. Kostur benda, John, Zvrk i Kikos, postoji kroz bezumno životarenje još od jeseni 2003. godine. Krajem 2012. godine sretno se spotiču o bubnjara Milu i snimaju prvi puni demo album “Vrhunsko dno”, koji je objavljen u ljeto 2013. Od tada su održali brojne nastupe u Hrvatskoj, BiH, Sloveniji, Srbiji i Crnoj Gori; što samostalne što na festivalima, od kojih se ističe pobjeda na Jelen Demofestu u Banjoj Luci, pobjeda na RockOff-u, finale HR demo kluba 2012. i treće mjesto na WHF-u 2013.

U srpnju 2014. godine izlazi album “Odjel za žešće” koji je pobrao odlične kritike i epitet ‘albuma godine’ na svim glazbenim portalima. Prije dvije godine bend je nominiran za nagradu Porin u kategoriji novog izvođača. Osim svega navedenog, M.O.R.T. bjesomučno živi na turnejama. Krajem 2015. snimaju novi album “Tužna kocka” (objavljen u travnju 2016.) koji je ponovno oduševio kritiku i publiku. Album je bio nominiran za nagradu Porin u kategoriji ‘najbolji rock album’, a u veljači 2017. godine s njega je skinut novi single i video spot Najljepša priča.

Večer će otvoriti baranjski swamp ‘n’ roll bend Garage in July – visokooktanski swamp ‘n’ roll sastav. Mladići začarani duhom Delte. Misija je jednostavna: prenositi naslijeđe groovea. Osjećati ritam Delte znači ostati zdrav i snažan u ovim šugavim i umjetnim vremenima. Oni su velika djeca, a odrasti je samo zamka. Buka i znoj. Ljubav i swamp ‘n’ roll.

Ziher za vas ima 2×2 ulaznice za koncert M.O.R.T.-a i Garage in July! Na našoj Facebook stranici pronađite nagradnjaču i u komentar tagirajte osobu koju vodite na koncert. Dobitnike slučajnim odabirom izvlačimo u utorak u 21 sat!

(Visited 113 times, 1 visits today)

Komentari