Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Film

Kraj Kina u mom kvartu: Filmska uživancija završava filmom ”Posljedna patrola”

05.07.2014. Ziher.hr
FOTO: kino u mom kvartu promo materijal

FOTO: kino u mom kvartu promo materijal

U idealnoj ljetnoj atmosferi, uz kućne ljubimce i kokice pod zvijezdama, uživali smo u romantičnoj komediji Woody Allena „Rimu, s ljubavlju“ te u glazbeno – dokumentarnoj priči Malik Bendjelloula, „Potraga za Sugar Manom“.

Zadnji dan, 6.7. prikazivat će se jedan potpuno drukčiji, akcijski „film s herojima“, tako da ni ljubitelji ovog žanra neće ostati zakinuti.  Po riječima njegova selektora, glumca Krešimira Mikića. Posljednja patrola (End of Watch) iz 2012. godine uradak je Davida Ayera, redatelja specijaliziranog za policijske filmove. Često citiran kao Ayerov najbolji uradak, ovaj film prati priču dvojice običnih policajaca iz Los Angelesa (Jake Gyllenhaal i Michael Pena) na izrazito realan, ponekad i brutalan, ali primarno jednostavan način.

Projekcije započinju zabavom za najmlađe, prikazivanjem „Profesora Baltazara“, omiljenog izumitelja svih generacija, nakon kojeg će se prikazati film „Zvižduk uz Otona“ nastao u sklopu filmske radionice za osnovnoškolce pri Centru za kulturu i film Augusta Cesarca.

Program počinje u 21 sat, a održava se na zelenoj površini Trga dr. Franje Tuđmana. Kao i dosad upad je besplatan za sve filmoljupce. Dobar provod želimo!

(Visited 35 times, 1 visits today)

Komentari