Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Film

Krajem ljeta i početkom jeseni stižu novi trileri s Hughom Jackmanom i Ericom Banom!

02.06.2013. Ivan DominikVrijeme čitanja: 2 minute
Foto: facebook.com/PrisonersMovie

Foto: facebook.com/PrisonersMovie

Krajem narednog ljeta te početkom jeseni u kina će stići dva nova blockbustera i to ni više ni manje, nego sa zvijezdama današnje sedme umjetnosti – Ericom Banom i Hughom Jackmanom.

Kriminalistički triler po imenu Closed Circuit izlazi 28. kolovoza, a u njemu je glavna zvijezda Australac hrvatskih korijena, Eric Bana (Troy, Hanna, Black Hawk Down, Munich), koji igra britanskog odvjetnika zaduženog za obranu međunarodnog kriminalca i terorista. Društvo mu u glavnoj ženskoj ulozi pravi Rebecca Hall (Iron Man 3) koja mu je “supatnica” u obrani terorista i bivša ljubav, koja kao Bana stavlja svoj život na kocku.

Martin i Claudia (Bana i Hall) popraćeni su u ovom potencijalno izvrsnom trileru koji podsjeća na Tinker Tailor Soldier Spy blistavom glumačkom ekipom u kojoj se nalaze i Ciaran Hinds te Julia Stiles. Redatelj je John Crowley (Boy A), a scenarist filma Steve Knight (Eastern Promises), što je i dodatna garancija da će ovaj film biti pravi napeti triler i blockbuster. Naravno, za film koji bi trebao biti pravi nasljednik napetih trilera slične tematike poput trilogije o Jasonu Bourneu ili lecarreovskog bestsellera, stigao je i službeni trailer.

Drugi vrlo očekivani triler koji izlazi u drugoj polovici godine i koji ima potencijal da bude vrlo uspješan zove se Prisoners. U glavnim ulogama su Hugh Jackman (X-Men, Australia) i Jake Gyllenhaal (Zodiac, Donnie Darko), a radnja filma vrti se oko otmičara (Jackman) koji otima čovjeka za kojeg smatra da je odgovoran za nestanak njegove kćeri i njene najbolje prijateljice, dok cijeli slučaj istražuje mladi detektiv (Gyllenhaal).

U ostalim ulogama nalaze se još renomirana i eminentna hollywoodska imena poput Terrencea Howarda, Marie Bello, Melisse Leo i Paula Dana koji je važniji od ostalih sporednih likova. Film izlazi nešto kasnije od Closed Circuita, 20. rujna ove godine, a također se očekuje da će biti napeti triler dostojan najboljih ostvarenja žanra slične tematike.

(Visited 63 times, 1 visits today)

Komentari