Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Film

Krajem ljeta i početkom jeseni stižu novi trileri s Hughom Jackmanom i Ericom Banom!

02.06.2013. Ivan Dominik
Foto: facebook.com/PrisonersMovie

Foto: facebook.com/PrisonersMovie

Krajem narednog ljeta te početkom jeseni u kina će stići dva nova blockbustera i to ni više ni manje, nego sa zvijezdama današnje sedme umjetnosti – Ericom Banom i Hughom Jackmanom.

Kriminalistički triler po imenu Closed Circuit izlazi 28. kolovoza, a u njemu je glavna zvijezda Australac hrvatskih korijena, Eric Bana (Troy, Hanna, Black Hawk Down, Munich), koji igra britanskog odvjetnika zaduženog za obranu međunarodnog kriminalca i terorista. Društvo mu u glavnoj ženskoj ulozi pravi Rebecca Hall (Iron Man 3) koja mu je “supatnica” u obrani terorista i bivša ljubav, koja kao Bana stavlja svoj život na kocku.

Martin i Claudia (Bana i Hall) popraćeni su u ovom potencijalno izvrsnom trileru koji podsjeća na Tinker Tailor Soldier Spy blistavom glumačkom ekipom u kojoj se nalaze i Ciaran Hinds te Julia Stiles. Redatelj je John Crowley (Boy A), a scenarist filma Steve Knight (Eastern Promises), što je i dodatna garancija da će ovaj film biti pravi napeti triler i blockbuster. Naravno, za film koji bi trebao biti pravi nasljednik napetih trilera slične tematike poput trilogije o Jasonu Bourneu ili lecarreovskog bestsellera, stigao je i službeni trailer.

Drugi vrlo očekivani triler koji izlazi u drugoj polovici godine i koji ima potencijal da bude vrlo uspješan zove se Prisoners. U glavnim ulogama su Hugh Jackman (X-Men, Australia) i Jake Gyllenhaal (Zodiac, Donnie Darko), a radnja filma vrti se oko otmičara (Jackman) koji otima čovjeka za kojeg smatra da je odgovoran za nestanak njegove kćeri i njene najbolje prijateljice, dok cijeli slučaj istražuje mladi detektiv (Gyllenhaal).

U ostalim ulogama nalaze se još renomirana i eminentna hollywoodska imena poput Terrencea Howarda, Marie Bello, Melisse Leo i Paula Dana koji je važniji od ostalih sporednih likova. Film izlazi nešto kasnije od Closed Circuita, 20. rujna ove godine, a također se očekuje da će biti napeti triler dostojan najboljih ostvarenja žanra slične tematike.

(Visited 56 times, 1 visits today)

Komentari