Istaknuto
20.03.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi glasanjem odaberite svog favorita.

18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U veljači su nam kroz player prolazili Šumovi protiv Valova, Paul The Walrus, Stephany Stefan, Crvi, Akademija, Die Zoone, S kim ja radim i Kojoti.

Film

Kreatori serije Flight of the Conchords donose urnebesnu komediju o vampirima

14.12.2014. Lucija KlarićVrijeme čitanja: 1 minuta
FOTO: filmguide.sundance.com

FOTO: filmguide.sundance.com

Zahvaljajući trendu vampirskih priča koje je prije svega donijela Twilight saga, dobili smo pozamašnu količinu materijala za pisati postove na 9gagu, ali kako to izgleda kad ne ismijavamo vampire nego se radi njih smijemo?

What we do in the shadows novozelandska je komedija čiji je prvi trailer nedavno pristigao i za svjetsko tržište. Snimljena kao “mocumentary” ova komedija prati četvoricu vampira koji žive u istoj kući – Iago, Deacon, Vladislav i Peter (u rasponu od 200 do 8000 godina stari vampiri) pokušavaju prebroditi svoju nemogućnost prilagođavanja ljudskom stilu života. Pomalo izgubljeni u vremenu i prostoru kao njegovi vječiti stanovnici, u svom stanu u Wellingtonu pokušat će pristići u moderno doba.

Nalikujući na Monthy Python filmove u kombinaciji s dokumentarističkom kamerom, zasad trailer upućuje na salve smijeha. S Jemaine Clementom, inače glumcem, ko-scenaristom i redateljem uz Taika Waititija, s ovim se filmom vraćamo pomalo i u humor urnebesnih Flight of the Conchords koji su također Clementov projekt.

Film se očekuje u veljači nadolazeće godine.

 

(Visited 289 times, 2 visits today)

Komentari