Istaknuto
09.01.2018.

"Fantom u operi" Andrewa Lloyda Webbera na Broadwayu je premijerno zaigrao 9. siječnja 1988. godine. Riječ je o najdugovječnijem brodvejskom mjuziklu koji oduševljava u svakom aspektu. Ovaj kazališni spektakl odražava i razlike između američkog i europskog pristupa kulturnim sadržajima.

06.01.2018.

Animirani filmovi nisu samo za djecu, a u ovoj filmolisti donosimo izbor filmova koji zadivljuju svojom pričom, animacijom i originalnošću.

Film

Kreatori serije Flight of the Conchords donose urnebesnu komediju o vampirima

14.12.2014. Lucija Klarić
FOTO: filmguide.sundance.com

FOTO: filmguide.sundance.com

Zahvaljajući trendu vampirskih priča koje je prije svega donijela Twilight saga, dobili smo pozamašnu količinu materijala za pisati postove na 9gagu, ali kako to izgleda kad ne ismijavamo vampire nego se radi njih smijemo?

What we do in the shadows novozelandska je komedija čiji je prvi trailer nedavno pristigao i za svjetsko tržište. Snimljena kao “mocumentary” ova komedija prati četvoricu vampira koji žive u istoj kući – Iago, Deacon, Vladislav i Peter (u rasponu od 200 do 8000 godina stari vampiri) pokušavaju prebroditi svoju nemogućnost prilagođavanja ljudskom stilu života. Pomalo izgubljeni u vremenu i prostoru kao njegovi vječiti stanovnici, u svom stanu u Wellingtonu pokušat će pristići u moderno doba.

Nalikujući na Monthy Python filmove u kombinaciji s dokumentarističkom kamerom, zasad trailer upućuje na salve smijeha. S Jemaine Clementom, inače glumcem, ko-scenaristom i redateljem uz Taika Waititija, s ovim se filmom vraćamo pomalo i u humor urnebesnih Flight of the Conchords koji su također Clementov projekt.

Film se očekuje u veljači nadolazeće godine.

 

(Visited 253 times, 1 visits today)

Komentari