Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Film

Kreatori serije Flight of the Conchords donose urnebesnu komediju o vampirima

14.12.2014. Lucija Klarić
FOTO: filmguide.sundance.com

FOTO: filmguide.sundance.com

Zahvaljajući trendu vampirskih priča koje je prije svega donijela Twilight saga, dobili smo pozamašnu količinu materijala za pisati postove na 9gagu, ali kako to izgleda kad ne ismijavamo vampire nego se radi njih smijemo?

What we do in the shadows novozelandska je komedija čiji je prvi trailer nedavno pristigao i za svjetsko tržište. Snimljena kao “mocumentary” ova komedija prati četvoricu vampira koji žive u istoj kući – Iago, Deacon, Vladislav i Peter (u rasponu od 200 do 8000 godina stari vampiri) pokušavaju prebroditi svoju nemogućnost prilagođavanja ljudskom stilu života. Pomalo izgubljeni u vremenu i prostoru kao njegovi vječiti stanovnici, u svom stanu u Wellingtonu pokušat će pristići u moderno doba.

Nalikujući na Monthy Python filmove u kombinaciji s dokumentarističkom kamerom, zasad trailer upućuje na salve smijeha. S Jemaine Clementom, inače glumcem, ko-scenaristom i redateljem uz Taika Waititija, s ovim se filmom vraćamo pomalo i u humor urnebesnih Flight of the Conchords koji su također Clementov projekt.

Film se očekuje u veljači nadolazeće godine.

 

(Visited 256 times, 1 visits today)

Komentari