Istaknuto
14.11.2018.

Otvaramo ti vrata Ziher zajednice - pridruži nam se!

14.11.2018.

Ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a sve ostalo je na vama. Vi odlučujete koji novitet zaslužuje biti na vrhu.

Film

Kviz KOZa s posebnim Film i TV drive-IN izdanjem

26.04.2018. Ziher.hrFoto: facebook.com/KOZaKviz

U nedjelju, 29. travnja kviz KOZa će u svojem filmsko-televizijskom izdanju gostovati na izvrsnom programu DriveINkina Zagreb. Na poligonu Kockica ova će se omiljena zagrebačka filmofilska manifestacija održati 28./29. travnja i 5./6. svibnja, a organizatori s veseljem obavještavaju da su se i ove godine rado odazvali pozivu ove radišne skupine studenata. Kviz će krenuti oko 19:15, a nakon igranja na rasporedu je besplatna projekcija filma Ustav Republike Hrvatske redatelja Rajka Grlića. Kviz će voditi stand-up legenda Goran Vugrinec Goc.

Za KOZu: Film & TV DriveIN Edition pripremili su šaren, veseo i zabavan kviz filmsko-televizijske tematike s osamdesetak pitanja raspoređenih u pet različitih kategorija, uz velik naglasak na multimedijska pitanja. Naše ste kvizove mogli ste vidjeti u klubu Metropolis, a sada ćemo imati priliku testirati vaše znanje i neznanje na ogromnom platnu na parkingu usred Cvjetnog naselja.

Svaka se ekipa može se sastojati od minimalno dvije i maksimalno četiri osobe, a za sudjelovanje na KOZi: DriveIN Editionu naplaćuje se ekipna ulaznica od 60 kuna. Za razliku od prošle godine, ovaj put sudjelovanje nije ograničeno samo na automobile – svi zainteresirani mogu doći na kviz pješke i ravnopravno igrati s ekipama na kotačima.

Ako želite zaigrati KOZu: Film & TV DriveIN Edition, prijavite svoje ekipe što je prije moguće putem ovog linka.

Sve prijavljene ekipe organizatori mole da na poligon Kockica dođu oko 18:30 kako bi mogli parkirati na dobrom mjestu. Također, ako ste zainteresirani za (besplatno) gledanje filma Ustav Republike Hrvatske, naznačite nam to prilikom prijave kako bi se mogli bolje organizirati i smjestiti sudionike na pravo parkirališno mjesto.

(Visited 52 times, 1 visits today)

Komentari