Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Kvizoljupsko proljeće: Veliki filmski kviz vraća se nov i svjež

10.03.2015. Ziher.hrVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/FAK tvoj film

Foto: facebook.com/FAK tvoj film

Za kvizoljupce prvi dani proljeća označavaju i povratak Velikog filmskog kviza. Nakon iscrpljujućeg finala u veljači, ove subote, 14.ožujka u 20 sati, započinje nova, svježa sezona najpopularnijeg filmskog kviza u gradu.

Ono što nije (a i ne mora biti) novo, je Goran Vugrinec Goc koji će i ovoga puta biti vaš voditelj kroz filmsko-kvizaški spektakl i to u novome prostoru – Produkcije kulture Aplauz (staro zagrebačko kino Mosor) koji je lociran u Zvonimirovoj ulici 63.

Večer neće obilježiti samo filmski kviz nego i proslava novog dizajna FAK-ova portala pa nemojte propustiti priliku pridružiti se na afterpartyu.

Broj natjecateljskih ekipa je ograničen. Ukoliko želite sudjelovati prijavite se što prije na adresu info@fak.hr (u naslov maila stavite “prijava za kviz” radi lakšeg snalaženja), prijaviti možete maksimalno 4 osobe u svoj tim, a cijena po osobi je 15 kuna.

Požurite jer brojevi su ograničeni, a nikako ne biste htjeli propustiti najbolje filmofilsko druženje na kojem će se odrediti i prvi finalist Velikog godišnjeg finala kviza za 2016.godinu.

 

(Visited 101 times, 1 visits today)

Komentari