Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Film

Kvizoljupsko proljeće: Veliki filmski kviz vraća se nov i svjež

10.03.2015. Ziher.hr
Foto: facebook.com/FAK tvoj film

Foto: facebook.com/FAK tvoj film

Za kvizoljupce prvi dani proljeća označavaju i povratak Velikog filmskog kviza. Nakon iscrpljujućeg finala u veljači, ove subote, 14.ožujka u 20 sati, započinje nova, svježa sezona najpopularnijeg filmskog kviza u gradu.

Ono što nije (a i ne mora biti) novo, je Goran Vugrinec Goc koji će i ovoga puta biti vaš voditelj kroz filmsko-kvizaški spektakl i to u novome prostoru – Produkcije kulture Aplauz (staro zagrebačko kino Mosor) koji je lociran u Zvonimirovoj ulici 63.

Večer neće obilježiti samo filmski kviz nego i proslava novog dizajna FAK-ova portala pa nemojte propustiti priliku pridružiti se na afterpartyu.

Broj natjecateljskih ekipa je ograničen. Ukoliko želite sudjelovati prijavite se što prije na adresu info@fak.hr (u naslov maila stavite “prijava za kviz” radi lakšeg snalaženja), prijaviti možete maksimalno 4 osobe u svoj tim, a cijena po osobi je 15 kuna.

Požurite jer brojevi su ograničeni, a nikako ne biste htjeli propustiti najbolje filmofilsko druženje na kojem će se odrediti i prvi finalist Velikog godišnjeg finala kviza za 2016.godinu.

 

(Visited 91 times, 1 visits today)

Komentari