Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Film

Leonardo Dicaprio utjelovit će kontroverznog Raspućina

08.06.2013. Juro BarukčićVrijeme čitanja: 1 minuta

Foto: Facebook.com/Leonardo Dicaprio Love

Iako slovi za jednog od najmisterioznih povijesnih likova 19. stoljeća, lik Grigorija Raspućina nikad zapravo nije imao značajan doseg u svijetu filma. Zadnja ekranizacija njegovog života bila je 1996. godine, u kojoj ga je utjelovio Alan Rickman, ali to je bio isključivo TV film. Međutim, izgleda da će to Hollywood pokušati promijeniti. Osvanula je vijest kako je Warner Bros. studio pribavio scenarij za Raspućina. A njega će, na radost mnogih, glumiti Leonardo DiCaprio, stručnjak za mega-biografske ekranizacije života povijesnih likova.

Projekt trenutno stoji pod nazivom Rasputin, a ono što je privuklo DiCapria je psihološka produbljenost i mističnost Raspućina u ovom scenariju, kojeg je napisao Jason Hall (Paranoia, American Sniper). S obzirom da je projekt u ranoj fazi, redatelj još nije nađen, ali stvar je sigurna. Za one koji ne znaju, Grigori Raspućin je bio kontroverzni savjetnik ruske carske obitelji Romanov te navodno i vidovnjak. Do danas su njegov život i smrt okruženi raznim mitovima.

(Visited 98 times, 1 visits today)

Komentari