Istaknuto
23.03.2018.

Zagrebački graveyard pop dvojac danas promovira svoj drugi album "Lonely Boys" u Tvornici. Na koncertu ćete čuti sve što vam oni žele poručiti, a za sve ostalo što vas zanima, zavirite u intervju s Anjom Papa.

15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

Film

Leonardo Dicaprio utjelovit će kontroverznog Raspućina

08.06.2013. Juro Barukčić

Foto: Facebook.com/Leonardo Dicaprio Love

Iako slovi za jednog od najmisterioznih povijesnih likova 19. stoljeća, lik Grigorija Raspućina nikad zapravo nije imao značajan doseg u svijetu filma. Zadnja ekranizacija njegovog života bila je 1996. godine, u kojoj ga je utjelovio Alan Rickman, ali to je bio isključivo TV film. Međutim, izgleda da će to Hollywood pokušati promijeniti. Osvanula je vijest kako je Warner Bros. studio pribavio scenarij za Raspućina. A njega će, na radost mnogih, glumiti Leonardo DiCaprio, stručnjak za mega-biografske ekranizacije života povijesnih likova.

Projekt trenutno stoji pod nazivom Rasputin, a ono što je privuklo DiCapria je psihološka produbljenost i mističnost Raspućina u ovom scenariju, kojeg je napisao Jason Hall (Paranoia, American Sniper). S obzirom da je projekt u ranoj fazi, redatelj još nije nađen, ali stvar je sigurna. Za one koji ne znaju, Grigori Raspućin je bio kontroverzni savjetnik ruske carske obitelji Romanov te navodno i vidovnjak. Do danas su njegov život i smrt okruženi raznim mitovima.

(Visited 79 times, 1 visits today)

Komentari