Istaknuto
18.02.2018.

Mlada redateljica Lea Anastazija Fleger jedna je od najvećih nada hrvatskog kazalištu. Nakon dvije iznimno hvaljene predstave u HNK u Varaždinu, crne komedije "Bog masakra" i mjuzikla "Prošlih pet godina", čekaju je prvi projekti u Zagrebačkom kazalištu mladih i na Dubrovačkim ljetnim igrama.

18.02.2018.

Svi su čuli za onaj provokativni dio Frljićeve interpretacije Pirandellove drame u Satiričkom kazalištu Kerempuh, no u suštini predstave nalaze se potraga za autentičnim identitetom i borba protiv pasivnosti.

Film

Leu Seydoux pokušat će zavesti najpoznatiji britanski tajni agent

12.10.2014. Lucija Klarić
FOTO: facebook.com/interview magazine

FOTO: facebook.com/interview magazine

Zvijezdu filma Blue is the Warmest Color – Leu Seydoux potvrđeno nakon ljetnih šaputanja očekuje uloga u novome filmu James Bonda. U dvadeset i četvrtom filmu o britanskome agentu i nenadmašivom šarmeru koji još nema službeni naziv, Seydoux će nastaviti niz femme fatale protagonistica čija srca u pravilu osvaja Bond.

Daniel Craig vraća se kao Bond, Ralph Fienes je M, Ben Whishaw igra Q te Naomie Harris koja igra Ms. Moneypenny – ostatak su poznate postave novog nastavka, a budući da produkcija samog filma započinje krajem godine, očekuje se da će u skoroj budućnosti kapati još informacija o postavi i filmu. O samoj priči još nema glasina, ali poznato je da je redatelj Sam Mendes onaj koji preuzima “palicu” što su svakako dobre vijesti.

Premijera filma najavljuje se za 11.mjesec sljedeće godine, dotad možda ovu ljepoticu susretnemo i u pokojem drugom projektu.

(Visited 87 times, 1 visits today)

Komentari