Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Film

Leu Seydoux pokušat će zavesti najpoznatiji britanski tajni agent

12.10.2014. Lucija Klarić
FOTO: facebook.com/interview magazine

FOTO: facebook.com/interview magazine

Zvijezdu filma Blue is the Warmest Color – Leu Seydoux potvrđeno nakon ljetnih šaputanja očekuje uloga u novome filmu James Bonda. U dvadeset i četvrtom filmu o britanskome agentu i nenadmašivom šarmeru koji još nema službeni naziv, Seydoux će nastaviti niz femme fatale protagonistica čija srca u pravilu osvaja Bond.

Daniel Craig vraća se kao Bond, Ralph Fienes je M, Ben Whishaw igra Q te Naomie Harris koja igra Ms. Moneypenny – ostatak su poznate postave novog nastavka, a budući da produkcija samog filma započinje krajem godine, očekuje se da će u skoroj budućnosti kapati još informacija o postavi i filmu. O samoj priči još nema glasina, ali poznato je da je redatelj Sam Mendes onaj koji preuzima “palicu” što su svakako dobre vijesti.

Premijera filma najavljuje se za 11.mjesec sljedeće godine, dotad možda ovu ljepoticu susretnemo i u pokojem drugom projektu.

Komentari