Istaknuto
23.08.2017.

Riječka četvorka Silk Milk definirana je kao instrumental progressive funk rock bend, sviraju autorske skladbe i u tome uživaju. Ozbiljni su što se tiče pristupa stvaranju glazbe, no u tome uvijek nađu mjesta za zabavu. Dok pripremaju debitantski EP, upoznajte ih malo bolje u intervjuu.

20.08.2017.

Dadaizam, kao umjetnički pokret, na svojim marginama skriva imena umjetnica koja zaslužuju da se svjetlo i pozornost skrene na njihov rad.

Film

Leu Seydoux pokušat će zavesti najpoznatiji britanski tajni agent

12.10.2014. Lucija Klarić
FOTO: facebook.com/interview magazine

FOTO: facebook.com/interview magazine

Zvijezdu filma Blue is the Warmest Color – Leu Seydoux potvrđeno nakon ljetnih šaputanja očekuje uloga u novome filmu James Bonda. U dvadeset i četvrtom filmu o britanskome agentu i nenadmašivom šarmeru koji još nema službeni naziv, Seydoux će nastaviti niz femme fatale protagonistica čija srca u pravilu osvaja Bond.

Daniel Craig vraća se kao Bond, Ralph Fienes je M, Ben Whishaw igra Q te Naomie Harris koja igra Ms. Moneypenny – ostatak su poznate postave novog nastavka, a budući da produkcija samog filma započinje krajem godine, očekuje se da će u skoroj budućnosti kapati još informacija o postavi i filmu. O samoj priči još nema glasina, ali poznato je da je redatelj Sam Mendes onaj koji preuzima “palicu” što su svakako dobre vijesti.

Premijera filma najavljuje se za 11.mjesec sljedeće godine, dotad možda ovu ljepoticu susretnemo i u pokojem drugom projektu.

Komentari