Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Film

Leu Seydoux pokušat će zavesti najpoznatiji britanski tajni agent

12.10.2014. Lucija Klarić
FOTO: facebook.com/interview magazine

FOTO: facebook.com/interview magazine

Zvijezdu filma Blue is the Warmest Color – Leu Seydoux potvrđeno nakon ljetnih šaputanja očekuje uloga u novome filmu James Bonda. U dvadeset i četvrtom filmu o britanskome agentu i nenadmašivom šarmeru koji još nema službeni naziv, Seydoux će nastaviti niz femme fatale protagonistica čija srca u pravilu osvaja Bond.

Daniel Craig vraća se kao Bond, Ralph Fienes je M, Ben Whishaw igra Q te Naomie Harris koja igra Ms. Moneypenny – ostatak su poznate postave novog nastavka, a budući da produkcija samog filma započinje krajem godine, očekuje se da će u skoroj budućnosti kapati još informacija o postavi i filmu. O samoj priči još nema glasina, ali poznato je da je redatelj Sam Mendes onaj koji preuzima “palicu” što su svakako dobre vijesti.

Premijera filma najavljuje se za 11.mjesec sljedeće godine, dotad možda ovu ljepoticu susretnemo i u pokojem drugom projektu.

(Visited 91 times, 1 visits today)

Komentari