Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Ljeto u Vintage Industrialu počinje 4. srpnja

03.07.2015. Ziher.hrFoto: facebook.com/pages/Vintage-Industrial-Bar
Vrijeme čitanja: 2 minute

Svoje treće ljeto, Vintage Industrial Bar obilježit će koncertima i glazbenim programima koji će se odvijati unutar kluba i na terasi kluba, a sve će krenuti u subotu 4. srpnja za kada je najavljen warm up party #isijavanjeusavskoj160 na koji je ulaz besplatan.

Finaliziranje druge koncertne sezone start će 5. srpnja nastupom socijalno osjetljivih, politički angažiranih i zdravo nabrijanih melodičnih HC punkera iz Orange Countyja (Kalifornija), grupom Ignite. Podršku HC veličinama pružit će Katran iz Zagreb te iNSANE iz Mađarske. Cijena ulaznice za ovaj koncert u pretprodaji iznosi 60 kn, a na dan koncerta 80 kn.

Četiri dana kasnije, 9. srpnja Vintage Industrial ugostit će legende hardcore punka D.O.A., za čiji ćete koncert u pretprodaji morati izdvojiti 45 kn, a na dan koncerta 60 kn.

13. srpnja u sklopu europske turneje dolaze The Exploited, jedan od najutjecajnijih bendova u povijesti punk rock glazbe. Potporu punk miljenicima pružit će trash metalci Red Code Organisation iz Njemačke. Cijena upada u pretprodaji iznosi 90 kn dok ćete na dan koncerta morati izdvojiti 120 kn. Važno je napomenuti da je zbog velikog interesa broj ulaznica za ovaj koncert ograničen.

Na jednomjesečni godišnji odmor, Vintage Industrial Bar, 30. srpnja otpratit će enfant terrible rock ‘n’r roll biznisa, basist, prateći vokal i koautor na dva najjača albuma Queens Of the Stone Agea ‘Rated R’ i ‘Songs fot the Deaf’, originalni član kultnog stoner rock benda Kyuss, dio nekadašnje postave shock-punkera The Dwarves i frontmen svog side-projekta Mondo Generator – nemiran i zadivljujuć Nick Oliveri. Za koncert tog nemirnog dječaka cijena upada u pretprodaji iznosi 50 kn, a na dan koncerta 70 kn.

Ulaznice za sve koncerte mogu se nabaviti u Dirty Old shopu (Tratinska 18) i Vintage Industrial (Savska 160). Ukoliko niste iz Zagreba, za više informacija o ulaznicama potražite na Facebook stranici.

Osim navedenih koncerata, Vintage za srpanj najavljuje i niz slušaona u kojima će ugostiti poznata imena glazbene i DJ scene, nekoliko akustičnih koncerata na otvorenom i ‘Viva la Piva’ festival  koji će se održati 10. i 11.7. , a sve to u sklopu programa #ljetonaterasi. Ulaz na sve programe vezane za #ljetonaterasi je besplatan.

S godišnjeg odmora Vintage Industrial vraća se 28. kolovoza za kada je najavljen koncert kalifornijskih ska punkera – Mad Caddies, ali o tome jednom drugom prilikom.

(Visited 59 times, 1 visits today)

Komentari