Istaknuto
09.01.2018.

"Fantom u operi" Andrewa Lloyda Webbera na Broadwayu je premijerno zaigrao 9. siječnja 1988. godine. Riječ je o najdugovječnijem brodvejskom mjuziklu koji oduševljava u svakom aspektu. Ovaj kazališni spektakl odražava i razlike između američkog i europskog pristupa kulturnim sadržajima.

06.01.2018.

Animirani filmovi nisu samo za djecu, a u ovoj filmolisti donosimo izbor filmova koji zadivljuju svojom pričom, animacijom i originalnošću.

Glazba

M.O.R.T. po prvi put u Rijeci

13.12.2014. Ziher.hr
Foto: facebook.com/mortbend

Foto: facebook.com/mortbend

Sinjski M.O.R.T. 13.12. predstavit će se riječkoj publici u klubu Klub. Malo koji bend se danas može pohvaliti sa 60-ak svirki godišnje, a sinjski Mort je upravo jedan od njih. M.O.R.T. se zahuktao ne samo u Hrvatskoj nego i po regiji. Nakon što su pobijedili na Rock Off  festivalu u Zagrebu, zasluženo sui h otkrili i glazbeni kritičari M.O.R.T.

Sinjska četvorka nudi iznimnu energiju na stageu, po live nastupima su postali i poznati te sakupili prve obožavatelje. Bend postoji i svira 11 godina, a  u srpnju ove godine izdali su album za Croatia Records, ”Odjel za žešće’‘. Singlovi Tango i Meni se skače prešli su 100 000 pogleda na Youtube-u te isto tako odlično prolaze kod radijskih urednika. 

Karte za premijerni nastup M.O.R.T.a u Rijeci u Klubu na Trsatu ispod Beertije mogu se nabaviti na ulazu za 25 kuna.

(Visited 58 times, 1 visits today)

Komentari