Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Glazba

M.O.R.T. po prvi put u Rijeci

13.12.2014. Ziher.hr
Foto: facebook.com/mortbend

Foto: facebook.com/mortbend

Sinjski M.O.R.T. 13.12. predstavit će se riječkoj publici u klubu Klub. Malo koji bend se danas može pohvaliti sa 60-ak svirki godišnje, a sinjski Mort je upravo jedan od njih. M.O.R.T. se zahuktao ne samo u Hrvatskoj nego i po regiji. Nakon što su pobijedili na Rock Off  festivalu u Zagrebu, zasluženo sui h otkrili i glazbeni kritičari M.O.R.T.

Sinjska četvorka nudi iznimnu energiju na stageu, po live nastupima su postali i poznati te sakupili prve obožavatelje. Bend postoji i svira 11 godina, a  u srpnju ove godine izdali su album za Croatia Records, ”Odjel za žešće’‘. Singlovi Tango i Meni se skače prešli su 100 000 pogleda na Youtube-u te isto tako odlično prolaze kod radijskih urednika. 

Karte za premijerni nastup M.O.R.T.a u Rijeci u Klubu na Trsatu ispod Beertije mogu se nabaviti na ulazu za 25 kuna.

(Visited 58 times, 1 visits today)

Komentari