Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Film

Machete Kills: Premijera u srpnju ili rujnu?

16.01.2013. Rebeka Lesac
foto:facebook.com/machetekills

foto:facebook.com/machetekills

Akcije nam nikad dosta. A ni Roberta Rodrigueza (Planet Terror, Sin City) također.I dok su sad svi zauzeti pričom o njegovom  novom Sin Cityju, čija se premijera očekuje ovo ljeto, na Firstshowingu je zabljesnula  vijest od jesenskoj premijeri “Machete Kills”  dok IMDB premijeru istoga najavljuje već za kraj srpnja.

Usprkos nejasnim datumima, glumačka ekipa se iskristalizirala. Tako će glavnog junaka utjeloviti Danny Trejo (u što nismo ni sumnjali) Amber Heard će biti Miss San Antonio a dobit ćete i dozu Mel Gibsona, Jessice Albe, Sofie Vergare, Michelle Rodriguez, i slušajte sad: Charlie Sheen će čini se biti predsjednik SAD-a a cijeloj ekipi se pridružuje i kontroverzna Lady Gaga.

A priča vam ide ovako. Američka vlada angažira Machetea da nas sve spasi od pomahnitalog kriminalca, koji priprema lansiranje  svojeg oružja u svemir. Čini se da u cijeloj priči još samo Chuck Norris fali.

(Visited 24 times, 1 visits today)

Komentari