Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Machete Kills: Premijera u srpnju ili rujnu?

16.01.2013. Rebeka LesacVrijeme čitanja: 1 minuta
foto:facebook.com/machetekills

foto:facebook.com/machetekills

Akcije nam nikad dosta. A ni Roberta Rodrigueza (Planet Terror, Sin City) također.I dok su sad svi zauzeti pričom o njegovom  novom Sin Cityju, čija se premijera očekuje ovo ljeto, na Firstshowingu je zabljesnula  vijest od jesenskoj premijeri “Machete Kills”  dok IMDB premijeru istoga najavljuje već za kraj srpnja.

Usprkos nejasnim datumima, glumačka ekipa se iskristalizirala. Tako će glavnog junaka utjeloviti Danny Trejo (u što nismo ni sumnjali) Amber Heard će biti Miss San Antonio a dobit ćete i dozu Mel Gibsona, Jessice Albe, Sofie Vergare, Michelle Rodriguez, i slušajte sad: Charlie Sheen će čini se biti predsjednik SAD-a a cijeloj ekipi se pridružuje i kontroverzna Lady Gaga.

A priča vam ide ovako. Američka vlada angažira Machetea da nas sve spasi od pomahnitalog kriminalca, koji priprema lansiranje  svojeg oružja u svemir. Čini se da u cijeloj priči još samo Chuck Norris fali.

(Visited 33 times, 1 visits today)

Komentari