Istaknuto
20.03.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi glasanjem odaberite svog favorita.

18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U veljači su nam kroz player prolazili Šumovi protiv Valova, Paul The Walrus, Stephany Stefan, Crvi, Akademija, Die Zoone, S kim ja radim i Kojoti.

Glazba

Izvještaj: Mario Biondi zagrijao srca zagrebačke publike

15.10.2014. Patricia PajkVrijeme čitanja: 2 minute
Foto: Ziher.hr - Patricia Pajk

Foto: Ziher.hr – Patricia Pajk

Neobično toplu jesen u Zagrebu Lisinski nam je uljepšao tako što je prvi puta doveo jednog od najboljih vokalista soul/jazz glazbe danas, Maria Biondija. Karijeru je započeo sada već davne 1988. godine, a osim što je solo pjevač bio je i back vokal poznatim pjevačima kao što je Ray Charles. U Zagreb je došao u sklopu solo turneje kojom promovira svoj četvrti album “SUN”.

Večer je počela laganim pjesmama, pjesmama za dnevni boravak uz kamin, kuhano vino/kakao, mucaste debele čarape, božićne lampice i pogled kroz prozor dok vani pada snijeg.

Kako se koncert zahuktavao, tako su i pjesme postajale življe i vedrije. Tako je izveo i pjesmu Never Stop, odličnu suradnju s Omarom, kojeg smo imali priliku čuti na ovogodišnjem Dimension Festivalu.

Onda smo se skroz prebacili u ljetnu shemu, te je izveo i poznatu pjesmu My Girl legendarnih Temptationsa i potpuno oduševio publiku. Pošto smo se prebacili na ljetnu shemu izveo je i najveći hit s posljednjeg albuma, Shine On. Naravno, neizbježno je bilo ne izvesti i hit kao što je What Have You Done To Me i definitivno njegov najveći hit – This Is What You Are, koji je dobio zadnje mjesto na set listi.

Lisinski je ostao oduševljen, simpatični Mario imao je odličnu komunikaciju s publikom te je čak i prošetao po tribinama, dok je publika surađivala i pjevala tijekom cijele večeri. Osobno mi je ovo, nakon koncerta Erykah Badu, najbolji koncert na kojem sam bila.

Svaka pohvala Lisinskom koji su doveli ovu zvijezdu i s nestrpljenjem iščekujemo nastup Herbiea Hancocka 26. studenog na istom mjestu.

Dio jučerašnje atmosfere:

(Visited 82 times, 1 visits today)

Komentari