Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Film

MFF retrospektiva na Trgu Franje Tuđmana

14.06.2013. Inja Drače
Foto:Facebook.com/ScreenOnTheGreen?fref=ts

Foto:Facebook.com/ScreenOnTheGreen?fref=ts

Večeras je zagrebački Trg Franje Tuđmana rezerviran za ponovni Screen on the Green. Program počinje u 19 i 30 koncertom Sky and The Jonesa, zagrebačkog akustičnog benda nakon čega slijedi retrospektiva Motovun Film Festivala. Danas započinje nagradna igra naziva Budi u svom filmu u kojoj ćete moći osvojiti puni pansion na ovogodišnjem MFF-u za dvije osobe. Izaberite scenu i citat iz najdražeg filma, organizatori natjecanja će te fotografirati, a tvoja će fotografija ući u konkurenciju za osvajanje nagrade.

Da podsjetimo, MFF se održava od 27.7. do 31.7. u pitoresknom istarskom gradiću Motovunu.

Poslije koncerta, retrospektive i nagradne igre zadržite se na Trgu, jer će se održati projekcija filma Source Code. Radi se o akcijskom trileru sa Jakeom Gyllenhaalom, Michelle Monaghan i Verom Farmigom redatelja Duncana Jonesa (Moon).

Svakako uzbudljivi filmsko glazbeni petak. Ulaz je, naravno, besplatan!

(Visited 85 times, 1 visits today)

Komentari