Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Film

MFF retrospektiva na Trgu Franje Tuđmana

14.06.2013. Inja Drače
Foto:Facebook.com/ScreenOnTheGreen?fref=ts

Foto:Facebook.com/ScreenOnTheGreen?fref=ts

Večeras je zagrebački Trg Franje Tuđmana rezerviran za ponovni Screen on the Green. Program počinje u 19 i 30 koncertom Sky and The Jonesa, zagrebačkog akustičnog benda nakon čega slijedi retrospektiva Motovun Film Festivala. Danas započinje nagradna igra naziva Budi u svom filmu u kojoj ćete moći osvojiti puni pansion na ovogodišnjem MFF-u za dvije osobe. Izaberite scenu i citat iz najdražeg filma, organizatori natjecanja će te fotografirati, a tvoja će fotografija ući u konkurenciju za osvajanje nagrade.

Da podsjetimo, MFF se održava od 27.7. do 31.7. u pitoresknom istarskom gradiću Motovunu.

Poslije koncerta, retrospektive i nagradne igre zadržite se na Trgu, jer će se održati projekcija filma Source Code. Radi se o akcijskom trileru sa Jakeom Gyllenhaalom, Michelle Monaghan i Verom Farmigom redatelja Duncana Jonesa (Moon).

Svakako uzbudljivi filmsko glazbeni petak. Ulaz je, naravno, besplatan!

(Visited 91 times, 1 visits today)

Komentari