Istaknuto
14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

10.06.2018.

Uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a nekoliko dana nakon presude Zdravku Mamiću, pjesma "Nogomet" Pips, Chips & Videoclipsa ponovno postaje iznimno aktualan društveni komentar. Kako je Ripper 1998. u žar zbivanja smjestio u suštini antinogometnu pjesmu, to se ne susreće često.

Film

MFF retrospektiva na Trgu Franje Tuđmana

14.06.2013. Inja Drače
Foto:Facebook.com/ScreenOnTheGreen?fref=ts

Foto:Facebook.com/ScreenOnTheGreen?fref=ts

Večeras je zagrebački Trg Franje Tuđmana rezerviran za ponovni Screen on the Green. Program počinje u 19 i 30 koncertom Sky and The Jonesa, zagrebačkog akustičnog benda nakon čega slijedi retrospektiva Motovun Film Festivala. Danas započinje nagradna igra naziva Budi u svom filmu u kojoj ćete moći osvojiti puni pansion na ovogodišnjem MFF-u za dvije osobe. Izaberite scenu i citat iz najdražeg filma, organizatori natjecanja će te fotografirati, a tvoja će fotografija ući u konkurenciju za osvajanje nagrade.

Da podsjetimo, MFF se održava od 27.7. do 31.7. u pitoresknom istarskom gradiću Motovunu.

Poslije koncerta, retrospektive i nagradne igre zadržite se na Trgu, jer će se održati projekcija filma Source Code. Radi se o akcijskom trileru sa Jakeom Gyllenhaalom, Michelle Monaghan i Verom Farmigom redatelja Duncana Jonesa (Moon).

Svakako uzbudljivi filmsko glazbeni petak. Ulaz je, naravno, besplatan!

(Visited 86 times, 1 visits today)

Komentari