Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Film

MFF retrospektiva na Trgu Franje Tuđmana

14.06.2013. Inja DračeVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto:Facebook.com/ScreenOnTheGreen?fref=ts

Foto:Facebook.com/ScreenOnTheGreen?fref=ts

Večeras je zagrebački Trg Franje Tuđmana rezerviran za ponovni Screen on the Green. Program počinje u 19 i 30 koncertom Sky and The Jonesa, zagrebačkog akustičnog benda nakon čega slijedi retrospektiva Motovun Film Festivala. Danas započinje nagradna igra naziva Budi u svom filmu u kojoj ćete moći osvojiti puni pansion na ovogodišnjem MFF-u za dvije osobe. Izaberite scenu i citat iz najdražeg filma, organizatori natjecanja će te fotografirati, a tvoja će fotografija ući u konkurenciju za osvajanje nagrade.

Da podsjetimo, MFF se održava od 27.7. do 31.7. u pitoresknom istarskom gradiću Motovunu.

Poslije koncerta, retrospektive i nagradne igre zadržite se na Trgu, jer će se održati projekcija filma Source Code. Radi se o akcijskom trileru sa Jakeom Gyllenhaalom, Michelle Monaghan i Verom Farmigom redatelja Duncana Jonesa (Moon).

Svakako uzbudljivi filmsko glazbeni petak. Ulaz je, naravno, besplatan!

(Visited 97 times, 1 visits today)

Komentari