Istaknuto
23.03.2018.

Zagrebački graveyard pop dvojac danas promovira svoj drugi album "Lonely Boys" u Tvornici. Na koncertu ćete čuti sve što vam oni žele poručiti, a za sve ostalo što vas zanima, zavirite u intervju s Anjom Papa.

15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

Glazba

MIA donosi novi singl Bring The Noize!

14.06.2013. Lucija Gadža
Foto: www.facebook.com/miauk

Foto: www.facebook.com/miauk

MIA novi singl Bring The Noize predstavlja u radijskoj emisiji DJ Zane Lowea u ponedjeljak, 17. lipnja.

Pjevačica je nedavno fanove razveselila pregledom novog albuma kroz osmominutni mix napravljen za Kenzo. Mix albuma “Matangi” nastao je kako bi se koristio za njihovu reviju na Pariz Fashion Weeku gdje predstavljaju kolekciju za jesen/zimu 2013. godine.

Iako je album trebao biti vani krajem prošle godine, kada je izdana pjesma Bad Girls, pjevačica je otkrila da izdavačka kuća Interscope nije bila sigurna u njen rad koji se činio previše pozitivnim.

Četvrti album, na kojem Britanka radi s producentom koji stoji iza pjesme Niggas In Paris Kanye Westa i Jay-Zja, Hit-Boyjem, trebao bi biti vani kasnije ove godine.

Mix albuma “Matangi” za Kenzo…

(Visited 40 times, 1 visits today)

Komentari