Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

MIA donosi novi singl Bring The Noize!

14.06.2013. Lucija Gadža
Foto: www.facebook.com/miauk

Foto: www.facebook.com/miauk

MIA novi singl Bring The Noize predstavlja u radijskoj emisiji DJ Zane Lowea u ponedjeljak, 17. lipnja.

Pjevačica je nedavno fanove razveselila pregledom novog albuma kroz osmominutni mix napravljen za Kenzo. Mix albuma “Matangi” nastao je kako bi se koristio za njihovu reviju na Pariz Fashion Weeku gdje predstavljaju kolekciju za jesen/zimu 2013. godine.

Iako je album trebao biti vani krajem prošle godine, kada je izdana pjesma Bad Girls, pjevačica je otkrila da izdavačka kuća Interscope nije bila sigurna u njen rad koji se činio previše pozitivnim.

Četvrti album, na kojem Britanka radi s producentom koji stoji iza pjesme Niggas In Paris Kanye Westa i Jay-Zja, Hit-Boyjem, trebao bi biti vani kasnije ove godine.

Mix albuma “Matangi” za Kenzo…

(Visited 53 times, 1 visits today)

Komentari