Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

MIA donosi novi singl Bring The Noize!

14.06.2013. Lucija GadžaVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: www.facebook.com/miauk

Foto: www.facebook.com/miauk

MIA novi singl Bring The Noize predstavlja u radijskoj emisiji DJ Zane Lowea u ponedjeljak, 17. lipnja.

Pjevačica je nedavno fanove razveselila pregledom novog albuma kroz osmominutni mix napravljen za Kenzo. Mix albuma “Matangi” nastao je kako bi se koristio za njihovu reviju na Pariz Fashion Weeku gdje predstavljaju kolekciju za jesen/zimu 2013. godine.

Iako je album trebao biti vani krajem prošle godine, kada je izdana pjesma Bad Girls, pjevačica je otkrila da izdavačka kuća Interscope nije bila sigurna u njen rad koji se činio previše pozitivnim.

Četvrti album, na kojem Britanka radi s producentom koji stoji iza pjesme Niggas In Paris Kanye Westa i Jay-Zja, Hit-Boyjem, trebao bi biti vani kasnije ove godine.

Mix albuma “Matangi” za Kenzo…

(Visited 63 times, 1 visits today)

Komentari