Istaknuto
14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

10.06.2018.

Uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a nekoliko dana nakon presude Zdravku Mamiću, pjesma "Nogomet" Pips, Chips & Videoclipsa ponovno postaje iznimno aktualan društveni komentar. Kako je Ripper 1998. u žar zbivanja smjestio u suštini antinogometnu pjesmu, to se ne susreće često.

Glazba

MIA donosi novi singl Bring The Noize!

14.06.2013. Lucija Gadža
Foto: www.facebook.com/miauk

Foto: www.facebook.com/miauk

MIA novi singl Bring The Noize predstavlja u radijskoj emisiji DJ Zane Lowea u ponedjeljak, 17. lipnja.

Pjevačica je nedavno fanove razveselila pregledom novog albuma kroz osmominutni mix napravljen za Kenzo. Mix albuma “Matangi” nastao je kako bi se koristio za njihovu reviju na Pariz Fashion Weeku gdje predstavljaju kolekciju za jesen/zimu 2013. godine.

Iako je album trebao biti vani krajem prošle godine, kada je izdana pjesma Bad Girls, pjevačica je otkrila da izdavačka kuća Interscope nije bila sigurna u njen rad koji se činio previše pozitivnim.

Četvrti album, na kojem Britanka radi s producentom koji stoji iza pjesme Niggas In Paris Kanye Westa i Jay-Zja, Hit-Boyjem, trebao bi biti vani kasnije ove godine.

Mix albuma “Matangi” za Kenzo…

(Visited 43 times, 1 visits today)

Komentari