Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Film

Michael Fassbender u filmu Slow West: novi pokušaj priključenja westernu

22.09.2013. Nela Baričević
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Michael Fassbender odlučio se ponovno okušati u westernu te se pridružio ekipi filma Slow West, vjerojatno se istovremeno nadajući da su fanovi do sada zaboravili njegov angažman u Jonahu Hexu.

Naime, Jonah Hex pokazao se kao promašaj i svojevrsna kino katastrofa nakon koje je Fassbender prihvatio priznate uloge poput onih u filmu Shame i 12 Years a Slave. Ne zaboravimo da se zvijezda The X– Men: First Classa unatrag par mjeseci željela priključiti westernu Lynne Ramsay, odnosno filmu Jane Got a Gun. Međutim, Fassbender je napustio taj projekt taman kada se počeo urušavati.

Iako se radnja Slow Westa za sada drži podalje javnosti ipak se zna da će Fassbender na tom filmu glumiti s Benom Mendelsohnom (The Dark Knight Rises, Killing Them Softly) i s Kodijem- Smitom McPheejem (Let Me In, Dawn of the Planet of the Apes). Redatelj nadolazećeg Slow Westa, glazbenik John Maclean radio je već s Fassbenderom na nekoliko kraćih filmskih projekata. Film financiraju Film 4, DMC Film te The New Zealand Film Commission što ne čudi, jer će se film ondje snimati.

Komentari