Istaknuto
20.08.2017.

Dadaizam, kao umjetnički pokret, na svojim marginama skriva imena umjetnica koja zaslužuju da se svjetlo i pozornost skrene na njihov rad.

08.08.2017.

Pozadina mog romana, nazovimo ga tako, ili bolje – motiv zašto sam ga krenuo pisati jest hommage mojoj babi i dedi, zakletim antifašistima, ljudima koji su bili u logorima, austrijskim, mađarskim i ustaškim, ljudima koji su cijeli život krvavo radili za male nadnice, ljudima koji su odbili penziju jer su vidjeli da i komunisti kradu.

Film

Michael Fassbender u filmu Slow West: novi pokušaj priključenja westernu

22.09.2013. Nela Baričević
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Michael Fassbender odlučio se ponovno okušati u westernu te se pridružio ekipi filma Slow West, vjerojatno se istovremeno nadajući da su fanovi do sada zaboravili njegov angažman u Jonahu Hexu.

Naime, Jonah Hex pokazao se kao promašaj i svojevrsna kino katastrofa nakon koje je Fassbender prihvatio priznate uloge poput onih u filmu Shame i 12 Years a Slave. Ne zaboravimo da se zvijezda The X– Men: First Classa unatrag par mjeseci željela priključiti westernu Lynne Ramsay, odnosno filmu Jane Got a Gun. Međutim, Fassbender je napustio taj projekt taman kada se počeo urušavati.

Iako se radnja Slow Westa za sada drži podalje javnosti ipak se zna da će Fassbender na tom filmu glumiti s Benom Mendelsohnom (The Dark Knight Rises, Killing Them Softly) i s Kodijem- Smitom McPheejem (Let Me In, Dawn of the Planet of the Apes). Redatelj nadolazećeg Slow Westa, glazbenik John Maclean radio je već s Fassbenderom na nekoliko kraćih filmskih projekata. Film financiraju Film 4, DMC Film te The New Zealand Film Commission što ne čudi, jer će se film ondje snimati.

Komentari