Istaknuto
23.03.2018.

Zagrebački graveyard pop dvojac danas promovira svoj drugi album "Lonely Boys" u Tvornici. Na koncertu ćete čuti sve što vam oni žele poručiti, a za sve ostalo što vas zanima, zavirite u intervju s Anjom Papa.

15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

Film

Michael Fassbender u filmu Slow West: novi pokušaj priključenja westernu

22.09.2013. Nela Baričević
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Michael Fassbender odlučio se ponovno okušati u westernu te se pridružio ekipi filma Slow West, vjerojatno se istovremeno nadajući da su fanovi do sada zaboravili njegov angažman u Jonahu Hexu.

Naime, Jonah Hex pokazao se kao promašaj i svojevrsna kino katastrofa nakon koje je Fassbender prihvatio priznate uloge poput onih u filmu Shame i 12 Years a Slave. Ne zaboravimo da se zvijezda The X– Men: First Classa unatrag par mjeseci željela priključiti westernu Lynne Ramsay, odnosno filmu Jane Got a Gun. Međutim, Fassbender je napustio taj projekt taman kada se počeo urušavati.

Iako se radnja Slow Westa za sada drži podalje javnosti ipak se zna da će Fassbender na tom filmu glumiti s Benom Mendelsohnom (The Dark Knight Rises, Killing Them Softly) i s Kodijem- Smitom McPheejem (Let Me In, Dawn of the Planet of the Apes). Redatelj nadolazećeg Slow Westa, glazbenik John Maclean radio je već s Fassbenderom na nekoliko kraćih filmskih projekata. Film financiraju Film 4, DMC Film te The New Zealand Film Commission što ne čudi, jer će se film ondje snimati.

(Visited 111 times, 1 visits today)

Komentari