Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Glazba

Miki Solus objavio novi spot

04.03.2015. Ziher.hr
Foto: mikisolus.bandcamp

Foto: mikisolus.bandcamp

Pjesma Suncobran dobila je svoju animiranu verziju video spota. Time je tročlani sastav Miki Solus najavio i izlazak novog albuma “Muzika za djecu i penzionere”. Uz promociju albuma u Tvornici Kulture 28. ožujka, Miki Solus u četvrtak u ljubljanskoj Gala Hali svira s ponovno okupljenim Felonom. Nakon singla Hipster i EP-ja “Bolesni tekstovi sa super mjuzom”, izgleda da nas na nadolazećem prvijencu i dalje očekuje veselje i neobična originalnost koja pršti iz Mikijevih pjesama.

Autorica animiranog spota je Ira Bulić (Nisamtapir), umjetnica koja je diplomirala animirani film na odsjeku za animirani film i nove medije na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu. Uz standardnu Mikijevu glazbenu postavu (Visković, Tačigin) na pjesmi su sudjelovali Lea Klečak (vokal), Lucija Hraščanec (sax) te Pavle Bojanić (električna gitara). Pjesma je snimljena u studiju Funhouse pod brižnim okom ton majstora Berka Muratovića.
(Visited 89 times, 1 visits today)

Komentari