Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Miki Solus objavio novi spot

04.03.2015. Ziher.hrVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: mikisolus.bandcamp

Foto: mikisolus.bandcamp

Pjesma Suncobran dobila je svoju animiranu verziju video spota. Time je tročlani sastav Miki Solus najavio i izlazak novog albuma “Muzika za djecu i penzionere”. Uz promociju albuma u Tvornici Kulture 28. ožujka, Miki Solus u četvrtak u ljubljanskoj Gala Hali svira s ponovno okupljenim Felonom. Nakon singla Hipster i EP-ja “Bolesni tekstovi sa super mjuzom”, izgleda da nas na nadolazećem prvijencu i dalje očekuje veselje i neobična originalnost koja pršti iz Mikijevih pjesama.

Autorica animiranog spota je Ira Bulić (Nisamtapir), umjetnica koja je diplomirala animirani film na odsjeku za animirani film i nove medije na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu. Uz standardnu Mikijevu glazbenu postavu (Visković, Tačigin) na pjesmi su sudjelovali Lea Klečak (vokal), Lucija Hraščanec (sax) te Pavle Bojanić (električna gitara). Pjesma je snimljena u studiju Funhouse pod brižnim okom ton majstora Berka Muratovića.
(Visited 106 times, 1 visits today)

Komentari