Istaknuto
15.10.2018.

Dobre knjige uvijek su u modi. Svakog tjedna ćemo vam odabrati po tri nove knjige koje možete pronaći na policama domaćih knjižara, a uz malo sreće, neke od njih mogu biti vaše.

14.10.2018.

Priča o dvoje ljudi - kroz desetljeća - bez obzira na uspjeh ranijih izdanja, ostaje klasik koji uvijek može (p)ostati suvremen.

Glazba

Miki Solus objavio novi spot

04.03.2015. Ziher.hr
Foto: mikisolus.bandcamp

Foto: mikisolus.bandcamp

Pjesma Suncobran dobila je svoju animiranu verziju video spota. Time je tročlani sastav Miki Solus najavio i izlazak novog albuma “Muzika za djecu i penzionere”. Uz promociju albuma u Tvornici Kulture 28. ožujka, Miki Solus u četvrtak u ljubljanskoj Gala Hali svira s ponovno okupljenim Felonom. Nakon singla Hipster i EP-ja “Bolesni tekstovi sa super mjuzom”, izgleda da nas na nadolazećem prvijencu i dalje očekuje veselje i neobična originalnost koja pršti iz Mikijevih pjesama.

Autorica animiranog spota je Ira Bulić (Nisamtapir), umjetnica koja je diplomirala animirani film na odsjeku za animirani film i nove medije na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu. Uz standardnu Mikijevu glazbenu postavu (Visković, Tačigin) na pjesmi su sudjelovali Lea Klečak (vokal), Lucija Hraščanec (sax) te Pavle Bojanić (električna gitara). Pjesma je snimljena u studiju Funhouse pod brižnim okom ton majstora Berka Muratovića.
(Visited 99 times, 1 visits today)

Komentari